2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32345 بازدید | 947 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستای گلم من نشد با دکتر حرف بزنم ولی گفتن که مثل اینکه بعد این همه روز خدا رو شکر فشار محمد رو ۷ ا ...

خداروشكر خداروشكرخداروشكر

به عدد تمام مخلوقات شكر خدارو به جا ميارم. 

الحمدلله رب العالمين علىٰ كل حال

واى چقد خوشحالم كردى خدا خيرت بده خبر خوش دادى

الهى هميشه خبر خوش بهتون بدن و هميشه خوش خبر باشى. 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستای گلم من نشد با دکتر حرف بزنم ولی گفتن که مثل اینکه بعد این همه روز خدا رو شکر فشار محمد رو ۷ ا ...

صدهزار بار شکرررر💖💖💖

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 ایران ابرقدرت✌وزن اولیه ۷۴💔وزن هدف 60💝وزن فعلی ۵۹٫۸۰۰💘من تونستم . 💞💞💞✌

وای خداروشکزرررر الحمدالله من مطمنم تا قبل عید آقا محمد میان پیشت فقط امیدت بخدا باشه عزیزدلم 

توکل به خدای مهربون

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

خداروشکررررر😍😍😍 ان شاالله خیلی زود خبر به هوش اومدنشونو بدی بهمون

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

الحمد الله عزيزم ببخشيد امروز تو جاده در حال رانندگي ام بدون تعداد صلوات گفتم و نشد خبر بگيرم

از كوثر اطلاعي دارين؟

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚