2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره ولی جواب نمیدن دارم خودم میرم اونجا خودمو میرسونم خبری بود بهتون اطلاع میدم  

خدا رو شکر که بیمارستان جواب نمیده، احتمالا کسی تو پذیرشش نیست. ترسیدم خدای نکرده همراهشون جواب نداده باشه . خدا رحم کنه، تو رو خدا حتما خبر بدید. 

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری

[QUOTE=] امیدوارم حدسم درست نباشه که اگر باشه واقعا بدا به حال کسی که با احساسات مردم پاکی که خودشون با هزارا ... [/QUOTE]

ببین کاش واقعا این جور بود! واقعا از ته دل میگم، احساسات کیلویی چنده، به خدا هزاران هزار مرتبه شکر میکردم خدا رو من یکی. اگه میدونستم واقعیت نداره.

ولی این  واقعا خانم  عزیز و نازنینی یه. تو این شک ندارم که ندارم.

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز