2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وووای خدایا کوثر به هوش اومد از طرف من  دعواش کن  یعنی چی قرصاشو نمیخورده بگو میخوای ...

بله خوبه شفا گرفتست شوک کرونا عفونت کرونا زده بود به مغزش و دکترا جوابش کرون اما خدا برش گردوند و به طور معجزه آسایی خوب شد 

چشم سعی خودمو میکنم من مدام باهاشون در تماسم اما خبر خوشی ندارم 

کدوم کاربره کوثر؟؟؟ان شاالله خدا به دادش میرسه

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀
بله خوتهرس شفا گرفتست شوک کرونا عفونت کرونا زده بود به مغزش و دکترا جوابش کرون اما خدا برش گردوند و ...

الهی امین مطمعنم کوثرمم حالش خوب میشه 😭😭 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

حال آقا محمد چطوره نازنین جان؟یه لحظه اسم تاپیکت و دیدم فک کردم اومدی بگی که به هوش اومده و به خیر گ ...

منم🥺🥺

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
نه عزیزم کوثر در اثر بیماری خواهرش شوک شدیدی بهش وارد میشه ولی متاسفانه پیگیری نمیکنه من خیلی التماس ...

بعد از اون شوک چه مدت طول کشید تا حالش اینجوری وخیم شد

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
بعد از اون شوک چه مدت طول کشید تا حالش اینجوری وخیم شد

فک میکنم حدودا شش ماهی میشه خواهرش کامل خوب شده اما کوثر مثل ایننکه حالش خوب نبوده و دم نمیزده و ماهم وقتی فهمیدیم بستریه شوکه شدیم آسم داشت ولی خفیف بود آریتمی هم جوری که به ما گفته بود خعیف بوده ولی نمیدونم نمیدونم خودن هزار تا سوال بی جواب دارم من صمیمی ترین رفیقش بودم اما دردش رو به من لعنتی هم نگفته بود خیلی درون ریزه  لامصب 😭😭😭😭

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز