2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای دیدی چی شد اجی😭😭😭😭😭 کوثر حقش نبود 

الهی بگردم هنوز چیزی نشده مطمئنم حالش خوب میشه 😭😭😭. کوثر باید بیاد پیشمون اون دختر بی مرامی نیست ولمون  کنه بره میادش  

عزیزم براتو استرس اصلا خوب نیست اگه می‌شد از این جو نینی سایت بری خییلی بهتره 😭😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

۲۰ بیست روز پیش تولدش بود 

اخی همسن منم هست 😭😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

من نمیدونم کوثر در چه حد با شما صحبت کرده اما قبل بیمارستان میگفت مدام خواب بد دیدم وا خواب دیدم نام ...

ووای نه عزیرم توروخدااا صدقه بده خوابم نباید بد تعبیر کرد 

گلبانومهربان😭

عزیزم شما خواهشااا این گوشیو بزار کنار و انقدر تو نینی سایت نیاد بخدا اصلاا برات خوب نیست استرس چرا انقدر حرص میدی منو 😭😭

سلام خواهرجونم ممنون از دعوتت جانا  ۱۰۰ تا سهم من  الهی بحق بیمار مصلحتی کربلا آقا امام ...

سلام خیلی ممنونم عزیزم دستت درد نکنه 

الهی آمین 🙏🙏🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
الهی بگردم هنوز چیزی نشده مطمئنم حالش خوب میشه 😭😭😭. کوثر باید بیاد پیشمون اون دختر بی مرامی نیست ...

دیگه از هر خبری میترسم اجی 😭😭😭😭

قلبم میاد تو دهنم😭😭😭😭

اجی خیلی میترسم نکنه کوثر ولمون کنه بره😭😭😭😭

ای خداااااا جیگرمون سوخت که 

پس کی خوشحالمون میکنی😭😭😭😭😭😭

کاربری دست دونفره😊
دیگه از هر خبری میترسم اجی 😭😭😭😭 قلبم میاد تو دهنم😭😭😭😭 اجی خیلی میترسم نکنه کوثر ولمون کنه ...

نه عزیزم نگران هیچی نباش 

کوثر حالش خوب میشه یگانه قول داده که‌کوثر برام شوهر پیدا کنه مگه الکیه  بزار بره 😁😌 

برو فداتشم یه ذره استراحت کن  و به چیزای بدم فکر نکن  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز