2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
خدا کمکم م ک مطمئنم  کوثر خیلی خوبه خدا جواب دختر به این خوبی و مهربونی را قطعا اینطوری نمیده ...

من دوبار رفتم دیدمش اوتم به زور راهم نمیدادن آخر شبا میرفتم  همش میگفت آبجی واسه دوستام دعا کن بهم گفت واسه یه خانومی که نامزدش تو کما صدفه بده مثل اینکه یگانه خانمم درسته ؟

همه ی هوش و فکرش جای بقیه بود همش میگفت به نامزدم بگین خوبم ای لعنت به این دنیا خدایا کوثر من برگرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوبار رفتم دیدمش اوتم به زور راهم نمیدادن آخر شبا میرفتم  همش میگفت آبجی واسه دوستام دعا کن ...

همش به فکر بقیه بود و نگران بقیه بود و انرژی میداد😭🌹

ولی خودش حالش خوب نبود و الهی بمیرم 😭😭😭

به خدا اینطوری نمیشه کوثر باید خوب بشه دوباره بیاد پیشمون اصلا نمیشه همین طوری بره 

فقط دعا کنین تا ساعت دوازده بتونه خودشو بکشونه و خدا به نامزدش رحم کنه نامزدش حالش خیلی بده میگه اگه ...

😭😭😭😭😭😭ووای خدا 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها کوثر چند سالشه ؟😭😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

شما هم انجام بدید عزیزم  براش دعای معراج بخونید اگه میتونید برید بالا سرش بخونید با صدای بلند& ...

عزیزم وضعیت کرونا افتصاحه مدادم دکتر بالاسرشه به گفته نامزدش شرایطش خیلی بحرانیه 

منم چشمام داره میترکه از بس از دیشب دارم گریه میکنم 

عزیزم وضعیت کرونا افتصاحه مدادم دکتر بالاسرشه به گفته نامزدش شرایطش خیلی بحرانیه  منم چشمام دا ...

الهی بگردم عزیرم اکه شرایطشو داری حرز امام جواد بگیر ببندین به بازوش معجزه میکنه 😭😭😭

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز