2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
چشم گلی ترو خدا توام اروم باش عزیزم بخاطر بچه ها گناه دارن کوچیک شیرت میخوره بخدا هرچی دق و خون دل ...

چشمات بی بلا الهی هیچ وقت غمی تو چشمات نباشه عزیزم

یگانه جان این همه بهت میگم آرامش خودت حفظ کن نریز تو خودت بخدا ماها آدمیزاد هستیم از سنگ و فولاد ک نیستیم بلاخره ی جایی کاسه صبرمون لبریز میشه هزارتا بلا ک فکرشم نمیکردیم سرمون میاد منم این یکساله شب و روزم گریه بود دیگه الان اشکی ندارم ک بخوام گریه کنم با هزار نوع درد و مريضی ک نصیبم شد

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوشحال شدم با دیدن تاپیکت انشالله زود معجزه میشه براتون😍😍😍

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
نه یه زمانی یکیو دوس داشتم  از نظر دوستام قیافش عادی بود ولی از نظر من خیلی خوشگل بود 😂

انشاله یه عشق جدید با موهای بور چشمای سبز عسلی گیرت میاد البته من خودم چشم ابرو مشکی بیشتر دوست دارم 

پیدا کردی خبرم کن 

منم پیدا کردم تورو خبر میکنم

مرسی 😂❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چشمات بی بلا الهی هیچ وقت غمی تو چشمات نباشه عزیزم یگانه جان این همه بهت میگم آرامش خودت حفظ کن نری ...

بخدا گلی منم تو این ۸سال هزار تا مرض گرفتم

این ۱۲روزم اندازه هزار سال بدبخت و مریض و ناتوانم کرد

راستی صفحه قبل گفتی عکس گذاشتی گفتم بگم نه عزیزم نذلشتم

انشاله یه عشق جدید با موهای بور چشمای سبز عسلی گیرت میاد البته من خودم چشم ابرو مشکی بیشتر دوست ...

نهه منم مثل توام 

چشم ابرو مشکی میدوستم 😍

باش عروسیمم دعوتتون میکنم

۴ گلم اونا تغییری نکردن فشارشم رو ۶ گفت نوسان داره

کاش زودتر به هوش بیاد 😔😔😔 ولی همین که یه خبر خوب شنیدیم خدارو شکر 🤲

اون اونجا تو اون وضعیت هست تو هم اینجا داری نابود میشی 🥺

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نهه منم مثل توام  چشم ابرو مشکی میدوستم 😍 باش عروسیمم دعوتتون میکنم

ععع جدی توام مثل منی 

حیف شد پس حالا سر شوهر دعوامون  میشه بعدا مجبور میشه دوتامونو بگیره 😂😂

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز