2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
سلام بانوی مهربون  من بستریم عزیزدلم  دیشب ناخوش بودم یکم ولی الان بهترم 😘

سلام ب روی ماهت عزیزم 

ای جانم شما هم بستری شدی ان شالله خدا کمکت کنه عزیزجان

کی وقت عمل دادن عزیزم سعی کن آرامش خودت حفظ کنی اکثر مشکلاتی ک داریم بخاطر استرس زیاده 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
سلام شبنم جان  خدا رو شکر خواهری امروز دکتر گفت سطح اکسیژنش بین ۷۵تا ۸۰ و تنفسش ۲۰درصد بهبود د ...

سلام عزیزم 

خدا رو شکر یکم بهتر شد حالشون 

یعنی الان هوشیاریش چند هست ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام شبنم جان  خدا رو شکر خواهری امروز دکتر گفت سطح اکسیژنش بین ۷۵تا ۸۰ و تنفسش ۲۰درصد بهبود د ...

ووووووووواییی هورااا 😍😍😍😍😍😍😍

بهت دیروز گفتم فردا خبر خوب میاد بیا اینم خبر خوب 

مطمئنم بازم خبرای خوبی توراهه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

از نظر من خوشگل ترین مرد دنیاست شاید از نظر تو خیلی هم زشت باش🤦‍♀️🤦‍♀️

اخ قربون عاشقیت بشم. 😍

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام عزیزم  بیماران سرطانی هم کم ندیدم که معجزه شده و شفا گرفتن ناامید نباش شما هم . برای خدا ...

خواهری ما خانوادگی سراسر گناهیم خدا هم میاد برای ما معجزه کنه ؟ اصلاً این امتحان الهی بود یکساله خواهرم مریضه هیچ کس غرورش رو زیر پا نزاشت و کینه ها رو کنار نزاشت و به خودش میومد ،دلم پره خواهر دلم از رفتن خواهرم نمیسوزه دلم از این روزگار و نامردیش میسوزه از آدم هایی که حتی از دست دادن عزیزشون هم اونا رو به خودشون نمیاره ، من هر جور نذر و نیاز و چله و ختم بود انجام دادم واقعا دیگه موندم

نه گلی چشماش سبز و عسلی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عکس گذاشتی من نبودم ‌ک 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز