2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 عزیزدلمی خواهری بچه ها چطور شدن بهترن؟؟خودت چی؟؟

خداروشکر بهترن 

خودمم فعلا تحت نظر آرامبخش میخورم

خواهش میکنم مرگ من از این ایموجی استفاده نکن من این میبینم انگار خودم همش در حال گریه کردن

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
سلام خواهری نه گلم حال من چه خوبی داره گلی ممنونم خواهری خدا خیرت بده 

سلام گلم 

😔😔😔ان‌شاءالله حال جفتتون عالی بشه 

چه خبر امروز دکتر چی گفت 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اره چشماش همه دنیای من ن که من بگما همه میگن که چشماش بینهایت زیباس خدا درد چشماش بندازه به قلب من ...

هزار ماشالا

ان شالله همین امروز چشمای قشنگشو باز میکنه..اینجوری نگووو الاهی هر جفتتون سالم باشید و بمونید برا همدیگ 

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
خداروشکر بهترن  خودمم فعلا تحت نظر آرامبخش میخورم خواهش میکنم مرگ من از این ایموجی استفاده نک ...

چشم گلی ترو خدا توام اروم باش عزیزم بخاطر بچه ها گناه دارن

کوچیک شیرت میخوره بخدا هرچی دق و خون دل میخوری میره تو بدن اون بچه دو سال دیگه عصبی و بد اخلاق میشه دورت بگردم🌹🌹

سلام گلم  😔😔😔ان‌شاءالله حال جفتتون عالی بشه  چه خبر امروز دکتر چی گفت

سلام شبنم جان 

خدا رو شکر خواهری امروز دکتر گفت سطح اکسیژنش بین ۷۵تا ۸۰ و تنفسش ۲۰درصد بهبود داشته😢😢😢😢

@گلبانومهربان  

حالتون چطوره بهترین ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز