2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
سلام عروس خانم خوبی ان شاالله چشم و دل شما هم باسلامتی شاه دومادت روشن بشه 🎊❤️🎊🎉💝🎉💞😘💞🤩🤩😘 ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزدلمی خواهری

بچه ها چطور شدن بهترن؟؟خودت چی؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من نگران کوثرم خیلی  نبودنش طولانی شد

عزیزم کوثر همون گل بانوهه

منم نگرانشم تو بیمارستان بستری بود ان شالله حالش خوب شده

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
مممنونم با معرفت انشاالله توام به خواسته دلت و دختر کوچولو قشنگت برسی🌹❤

عزیز دلم مرسی قشنگم

میگم محمد ابروهای پهن و مشکی با چشمای مشکی داره؟

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
سلام عزیزم سهم من ۱۰۰صلوات شماهم برای یه عزیزی  که دچار بیماری لاعلاج‌ هست و معلوم نیست چقدر ...

گلی ب نیت مریضتون حمد شفا خوندم

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
ممرخصت نمیکنن بگو میخوام برم عید دیدنی هفته دیگه 😢😢😢😢😢

نه دورت بگردم اجازه ی مرخصی نمیدن 

دکترم میگه وضعیتم مشخص نیست هر لحظه یه جوریم 

بعدشم عید ما بعد از به هوش اومدن اقامحمده😍😍😍

کاربری دست دونفره😊
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز