2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

@11aye   @دلخوشی۱   @mamanyasnajoooooon   @کاربریپاکشده  

سلام عزیزم

سهم من ۱۰۰صلوات

شماهم برای یه عزیزی

که دچار بیماری لاعلاج‌ هست و معلوم نیست چقدر زنده بمونه دعا کنید💔

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
تو خودت خوبی دختر الان دیدم انلاینی  وضعیت محمدم نوشتم بالا

من دیشب باز حالم بهم ریخت کلا الان بهترم یکم اجی 

خداروشکر که سطح اکسیژنش بهبود داشته😍😍

خوب میشه اقا محمد مطمئنم🙏😍

اجی یگانه ناامید نباشیا

کاربری دست دونفره😊
سلام قشنگم انشالله دلت روشن باش همیشه امروز یکم از دیروز بهتر اکسیژنش رفته بالاتر دکترش گفت تنفس ۲ ...

سلام عروس خانم خوبی ان شاالله چشم و دل شما هم باسلامتی شاه دومادت روشن بشه 🎊❤️🎊🎉💝🎉💞😘💞🤩🤩😘

الحمدالله الحمدالله ان شاالله روز ب روز بهتر میشه 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
من دیشب باز حالم بهم ریخت کلا الان بهترم یکم اجی  خداروشکر که سطح اکسیژنش بهبود داشته😍😍 خوب ...

گلم خوبی حالت چطوره الان خونه هستی یا بستری شدی 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز