2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
@bumblebee     قربونت برم نازی جان که همیشه دسته به گله کردنت خوب بود اگر یبار تگت نمیکر ...

سلام یگانه جان💗 ان شاءالله ک بزودی آقا محمد لباس عافیت بپوشن و خوب خوب بشن 🙏🙏 من ۱۰۰ تا برمیدارم..بازم اگ تونستم میام بهت اعلام میکنم ک برمیدارم

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

@خانمحاجآقا     گلم زحمت میکشی دوستاتون تگ کنی❤

@11aye

@دلخوشی۱

@mamanyasnajoooooon

@کاربریپاکشده

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

من300صلوات

ان شاء الله خدا یه نگاهی به همه مریض ها بکنه 

الخصوص بیمار های این تاپیک 🤲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

۱۰۰۰ تا

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀
سلام خواهری نه گلم حال من چه خوبی داره گلی ممنونم خواهری خدا خیرت بده 

سلام یگانه جون 

ان شاء الله هرچی زودتر با یه خبر خوب بیای سایت به خدا در روز شاید 10 بار میام سایت فقط یه خبر خوش ازت ببینم 

گلی منم 500 تا ان شاء الله حاجت روا بشی 

۲۰۰ مرتبه 

خدایا من بنده رو سیاهتم ، معجزه میخواهیم در حد خدایی خودت 🙏🙏🥺

نه در حد بندگی ما 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
سلام خواهری نه گلم حال من چه خوبی داره گلی ممنونم خواهری خدا خیرت بده 

سلام خواهری خوبی عزیزم؟

آجی من وضعیتم یکمی بهم ریخت نتونستم ازت خبر بگیرم 

آجی یگانه از اقا محمد چه خبر؟ 

کاربری دست دونفره😊
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز