2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

عزیزم تاپیک ها عوض شد من کلا نتونسم پیگیر حال اقا محمد بشم

ولی بخدا هرلحظه یادم میفته دعاش میکنم

الان حالشون چطوره؟

هوشیاریشون چند شده؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه‌ی عشق تَر است❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تاپیک ها عوض شد من کلا نتونسم پیگیر حال اقا محمد بشم ولی بخدا هرلحظه یادم میفته دعاش میکنم ا ...

سلا گلم چون تعداد صفحات زیاد میشه و پر بازدید قفل میشه

یکم بهتر شده بود که از دیروز باز حالش خیلی بد😭😭😭😭😭😭😭ممنونم گلم

سلا گلم چون تعداد صفحات زیاد میشه و پر بازدید قفل میشه یکم بهتر شده بود که از دیروز باز حالش خیلی ب ...

انشالا بازم رو به بهبودی بره حالشون

خیلییی خوب داشت پیش میرفت همه چی

من اخرین بار دیدم هوشیاریشون ۵ شده کلی خوشحال شدم

انشالا بازم این اتفاقای خوب تکرار شه براشون

انشالا به حق آبروی حضرت زهرا به حق امام رضا که شفای خیلیارو داده

هرچه زودتر به هوش بیان

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه‌ی عشق تَر است❤️

فردا بفرسم میگم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

میشه به نیت سلامتی من وباردار شدن من هم بگید؟خیلی محتاجم حالم خیلی بده دوست دارم مامان بشم

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز