2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه برات عزیزم  این شرایط بچه منو داشته نفس مصنوعی   این شرایط

ممنون عزیزم همچنین کوچولوی هم خدا بهتون ببخشه 

آره بابا وقتی دنیا اومد اصلا نفس نداشت احیاش کردن بعدم یه روز میگفتن خوبه یه روز میگفتن بده نگران نباش

من تو تاپیک های قبلت هم جواب دادم من پسرم ۲۸ هفته دنیا اومد الانم خوبه

امروز رفتم رو سینه اش سوراخ کردن شلنگ وصل کردن چرا اینجوری کردن واسه چیه پرستارا درست جواب نمیدن فقط میگن دعا کنید همین

ممنون عزیزم همچنین کوچولوی هم خدا بهتون ببخشه  آره بابا وقتی دنیا اومد اصلا نفس نداشت احیاش کر ...

انشالله برای من یه هفته بعد زایمان احیا کردن گفتن 

کوچولوت چند وقتشه

امروز رفتم رو سینه اش سوراخ کردن شلنگ وصل کردن چرا اینجوری کردن واسه چیه پرستارا درست جواب نمیدن فقط ...

دروغ نگم بچه من سینه اش سوراخ نکردن ولی وقتی بستری بود یکی دوتا نوزاد ها دیدم سوراخ میکردن سینه هاشون رو 

و اما اینکه میگی پرستارا جواب درست حسابی نمیدن دقیقا واسه منم همین طور بودن میگفتن هیچ چیز مشخص نیست

چرا زایمان زودرس داشتین؟

خدا حفظش کنه برات عزیزم برای منم دعا کن 

من دهانه رحمم به انگشت باز شده بود درد داشتم بستری شدم انقدر معاینه کردن کیسه آبم پاره شد بردن سزارین

خدا حفظش کنه برات عزیزم برای منم دعا کن  من دهانه رحمم به انگشت باز شده بود درد داشتم بستری شد ...

نترس فقط قوی باش بخدا من یه دفعه بهم میگفتن بهتره یه دفعه میگفتن دوباره افت کرده خیلی اذیت شدم کار هرروزم گریه بود اینا رو گفتم که ناامید نشی خسته نشی  خدا بزرگه کوچولوت رو بسپار دست خدا خودش حفظش می‌کنه . منم اگه لیاقت داشته باشم حتما واسش دعا میکنم

نترس فقط قوی باش بخدا من یه دفعه بهم میگفتن بهتره یه دفعه میگفتن دوباره افت کرده خیلی اذیت شدم کار ه ...

منم همه بهم میگن گریه نکن نمیشه بهشون میگم بچتون تو این شرایط نیست که درک کنید چقدر سخته با امیدو آرزو تو شکمم بزرگ شده برام الان که وسایلشو میبینم بدتر دیوونه میشم