2789

سلام دوست عزیز من اردیبهشت ماه عکس رنگی انجام دادم قبلش خیلی ترس داشتم و استرس فکر میکردم خیلی وحشتناک باشه ولی اصلا اینطور نبود فقط الکی خودمو می‌ترسوندم

روزی ک پری میشی زنگ بزن مراکز سونوگرافی ک عکس رنگی انجام میدن وقت بگیر چون بابد پری تموم شه انجام بدی دو روز قبل آنتی بیوتیک میخوری و روزی ک میری عکس بگیری ی ساعت قبل انجام ی دونه ژلوفن بخور همراه خودتم ی آبمیوه ببر من بدون بیهوشی انجام دادم اولش استرس داشتم ولی دلو زدم ب دریا و خیلی راحت بود مثل معاینه فقط در حد چند ثانیه درد پریودی اصلا دردش در حدی نیست بخای بیهوش کنی خودتو

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

البته کسایی ک لوله‌ های فالوپ چسبندگی داشته باشن دردناک تره شاید من خداروشکر مشکلی نداشتم و واقعا درد خاصی نداشت ولی قبل انجامش خیلی استرس داشتم ب قدری ک چند ماه طول کشید تا انجام بدم ب هر حال بهتره دلو بزنی ب دریا و نترسی یک بار برای همیشه قراره انجام بدی دیه 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست عزیز من اردیبهشت ماه عکس رنگی انجام دادم قبلش خیلی ترس داشتم و استرس فکر میکردم خیلی وحشتن ...

ممنون عزیزم من که خیلی استرس دارم امیدوارم برای منم درد نداشته باشه 

ممنون عزیزم من که خیلی استرس دارم امیدوارم برای منم درد نداشته باشه 

انشالله ک هیچ مشکلی ام نداری ولی حتما دو روز قبل رفتن آنتی بیوتیک بخور من داکسی سایکلین یکی صبح یکی شب خوردم و اینکه یک ساعت قبل انجام عکس ژلوفن بخور یا شیاف دیکلوفناک استفاده کن دردی متوجه نمیشی یا کمتره

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰