2777
2789
عنوان

کارم زشته🤦‍♀️🤦‍♀️

257 بازدید | 15 پست

مامان وبابا رفتن شهرستان بعد به گوشی مامانم که زنگ میزنم خاموش باشه میزنگم گوشی بابام بهش میگه الو بابا گوشی وبده مامان بدون اینکه سلام واحوال پرسی کنم باهاش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زشته😑💔

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
خیلی کارت زشته ممکنه بابات ناراحت بشه

اون که اره ولی به روش نمیاره

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

من ی بار اینکارو کنم بار دوم بابام جواب گوشیشو نمیده😶🤣

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خب پیش میاد بعضی وقتا آدم هول میشه یادش میره منم مثل تو بعدا عذاب وجدان میگیرم نکنه بابام ناراحت شده ...

اره دقیقا وقتی ام که سلام نمیکنم زورم میاد که چرا سلام نکردم 

من ی بار اینکارو کنم بار دوم بابام جواب گوشیشو نمیده😶🤣

بابام عصبانی میشه یکم بد حرف میزنه باهام