2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟🥲🥲🥲🥲خاک

139 بازدید | 4 پست

دو هفته است به شدت مریضم هر روز یه علاعمی ظاهر میشه .خسته شدم واقعا .

الانم احساس میکنم دندون جلوم درد می‌کنه 😭😭😭

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

هوف منم 1ماه ونیم بود مریض بودم لامصب روانیم کرده بود فک کن خونه تکونیم مونده بود مریض بودم هم خودم هم شوهرم اون وسط پریودم شدم اصلا الانم یادش میوفتم تن وبدنم میلرزه لامصب تازه تازه دارم کم کم خوب میشم ولی بازم حس مرضیو وبعضی علائمشو دارم لامصب ازکرونا بدتربوداین بارمریض شدنم 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

هوف منم 1ماه ونیم بود مریض بودم لامصب روانیم کرده بود فک کن خونه تکونیم مونده بود مریض بودم هم خودم ...

وای منم دو هفته است . هر سری با یه سری علام میبینی ۳روز به شدت مریضم بعد دو روز خوبم . بعدش علایم دیگه . الانم احساس میکنم دندون جلوم درد می‌کنه 😭😭

دکتر هم رفتم برای مریضی اما خوب نمیشم که نمیشم

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم دو هفته است . هر سری با یه سری علام میبینی ۳روز به شدت مریضم بعد دو روز خوبم . بعدش علایم دی ...

دقیقاااااااااااااااااا دندون دردم ازعلایم اصلیشه دکترچیه من 10باررفتم 10تاسرم زدم دستم جانداشت دیگه همه جاش کبودشده بود باید وایسیم تاخودش خوب بشه 🤦‍♀️انشاله توام زودی خوب بشی دوست خوبم ☺️

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

دقیقاااااااااااااااااا دندون دردم ازعلایم اصلیشه دکترچیه من 10باررفتم 10تاسرم زدم دستم جانداشت دیگه ...

چقدر وایسم؟😭