2777
2789
عنوان

ترک گناه

181 بازدید | 6 پست

این گروه عالیه و من از فردا میخوام شروع کنم تا آخر ماه رمضان. چله ی ترک گناه هست و برای هر روز طبق برنامه عمل میکنی 

گفتم با شما هم به اشتراک بذارم.❤️

به امید نور.

https://t.me/chelebandegi

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقت بخیر من مدتی هست که به لطف خدا توبه کردم و خیلی از گناهاو خطاهامو تونستم ترک کنم و قبل توبه حتی تا مرز افسردگی رفتم  و تمام زندگیم پوچ شده بود و فقط تو اینترنت بودم فقط دنبال تفریح بودم و هیچ پیشرفتی نداشتم معتاد مجازی شدم...ولی تونستم همه اینارو کنار بزنم و امروز به یک آرامشی رسیدم که هیچ وقت تجربه نکرده بودم تازه دارم میفهمم زندگی یعنی چی...تو کانال ایتا از خاطرات و تجربیات توبه کردن و ترک گناهام میگم...خوشحال میشم تو کانال عضو بشین

ایدی کانال رو در بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنید 

ایدی کانال:tobeh_az_gonah

من جوان گنه کاری بودم که توبه کردم...قبلا مسیر زندگیم غلط بود غرق خطا و اشتباه بودم ولی رسیدم یک جایی که عمیقا خسته شدم از خودم خسته شدم از زندگی که ساختم خسته شدم .شده بودم یک آدم بی هدف که تمام روز سرم تو گوشی و لپ تاپه و هیچ پیشرفتی نداشتم با دلیل و بی دلیل گریه میکردم و افسردگی گرفتم...ولی نمیتونستم این وضعو تحمل کنم و نهایتا از اون عالم سیاه توبه کردم و امروز زندگیم پر از خوشی و آرامش شده حال خوب وصف نشدنی ای توی زندگیم اومده...یک کانال تو ایتا زدم و اونجا خاطرات و تجربیات توبه کردنو ترک گناهمو میگم...اگر مایل بودین عضو بشین خوشحال میشم..ایدی کانالو تو بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنین ایدی کانال:tobeh_az_gonah
چه کانال مفیدی(: انشاءالله عاقبت بخیر بشید❤️

زنده باشید

من جوان گنه کاری بودم که توبه کردم...قبلا مسیر زندگیم غلط بود غرق خطا و اشتباه بودم ولی رسیدم یک جایی که عمیقا خسته شدم از خودم خسته شدم از زندگی که ساختم خسته شدم .شده بودم یک آدم بی هدف که تمام روز سرم تو گوشی و لپ تاپه و هیچ پیشرفتی نداشتم با دلیل و بی دلیل گریه میکردم و افسردگی گرفتم...ولی نمیتونستم این وضعو تحمل کنم و نهایتا از اون عالم سیاه توبه کردم و امروز زندگیم پر از خوشی و آرامش شده حال خوب وصف نشدنی ای توی زندگیم اومده...یک کانال تو ایتا زدم و اونجا خاطرات و تجربیات توبه کردنو ترک گناهمو میگم...اگر مایل بودین عضو بشین خوشحال میشم..ایدی کانالو تو بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنین ایدی کانال:tobeh_az_gonah

بچها یه کلاس ده ماهه هست برای ترک گناه و عادتها ی بد و ایجاد عادتهای خوب، رایگانه البته اگر در اواسط دوره، دوره رو ترک کنید دیگه براتون رایگان نیست و باید هزینش که بک میلیون تومانه رو بپردازید ولی اگر بخواید تا اخر با کلاس پیش برید براتون کاملا رایگان در نظر گرفته میشه برید توی سایت خودشون کاملا شرایط و محتوای کلاسهاشونو توضیح دادن لینکشو براتون میذارم.

دوره ی آسونیه و نه تنها آسونه، بلکه بالای 95 درصد افرادی که شرکت میکنن نتیجه میگیرن.

تاثیرات این دوره تا 50 سال باقی میمونه( دوره کارآمدیه بخاطر همون)

این دوره فقط به درد آدمای مذهبی نمیخوره و هر مخاطبی با هر سن و سالی، یتونه از این دوره نتیجه بگیره .

صرفا جهت اطلاع: من همین الان توی این دوره هستم و عالیه بوده. وقت خاصی هم نمی گیره، فقط روزی 15 دقیقه دوره میگذرونید. هر ساعتی که دلتون بخواد میتونید ویدیوی مربوط به جلسه اون روز رو ببینید.

اسمش هست "دوره جامع ترک گناه و تغیر عادت"