2821
2789
عنوان

بچه ها چرا

80 بازدید | 14 پست

خانواده خودمون و شوهرمون اینقد سوال پیچ میکنن کی نمی‌دونم بچه میارین کی حالا عروسی میکنید . ما نامزد هستیم . 

یعنی غیر مستقیم بهم گفتن باید بعد عروسی سریع بچه بیارم ولی من فقط تازه رفتم۲۲سال . 

واقعا هم قصدی ندارم چون وضع مالیمون آنچنان خوب نیس 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون که فضول و بی معنی اند 🤨

واقعا همین طوره حتما بعدا می‌خوان بگن دومی . ما هنوز عروسی هم نکردیم . خیلی تفکرات مسخره ای دارن. 

و بعدش اینکه لا به لای حرفاشون مثلا از نظرات من راجب تالار ایراد میگیرن ولی خوب من کار خودمو میکنم چون عروسی مشترکه حق این کارو ندارن ک کم بگیرن برام

واقعا همین طوره حتما بعدا می‌خوان بگن دومی . ما هنوز عروسی هم نکردیم . خیلی تفکرات مسخره ای دارن.&nb ...

هرکار دلت میخواد بکن دم عروسی اگر نکردی به دلت میمونه 

کو ؟! کجاست !؟ جوانیم را میگویم ...

رک بگو قصد ندارم من ک هر بار میگن میگم حالا تا ۱۰سال دگ😂

حالا ده سال بعد هم نه واقعا من میگم تا زمانی ک مسولیت پذیری  و حضور ی آدم جدید رو تو زندگیم درک کنم حاضر نیستم باردار بشم . . بعدش مگه الکیه . کلی تغیرات لازمه

حالا ده سال بعد هم نه واقعا من میگم تا زمانی ک مسولیت پذیری  و حضور ی آدم جدید رو تو زندگیم درک ...

افرین درسته 

نه دیگه این ۱۰سال واسه اینه ک ولت کنن😂 البته من کلا بچه نمیخوام یبارم گفتم فک کنین ما عقیمیم

Life is too short to not enjoy