2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

313 بازدید | 13 پست

از قبل تایپ نکردم ولی سعی میکنم زودزود تایپ کنم

تو روستا زندگی میکردیم

خانواده پرجمعیت و تقریبا سزح پایین.

یادمه کوچیک ک بودم مانتو بقیه را میپوشیدم چهارم دبستان یه مانتو خفاشی کهنه ک مال همسایه مادربزرگم بود. فکر کن چقد ضایع بودما😁😁

اولین باری ک برام مانتو نو خریدن پنجم دبستان بودم. چه ذوقی داشتم مهر وقتی می رفتم مدرسه  نه ای ...

البته شاید کسایی ک شرایط منم داشتن یادشون بیاد یه وقتایی مدرسه هم کمک میکرد یه مانتو هایی میداد بهمون

چقد ضایع ک همه می فهمیدن ..

چون مثلا به ۲۰ نفر میدادن یه شکل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته شاید کسایی ک شرایط منم داشتن یادشون بیاد یه وقتایی مدرسه هم کمک میکرد یه مانتو هایی میداد بهمو ...

گذست و بزرگتر شدم راهنمایی بودم ک اومدیم شهر

بازم یادم میاد لباسام دا۵ون بود بین همکلاسی هام

درسم خیلی خوب بود ولی چون روستایی بودم هیچ کی باهام دوست نمیشد

گذست و بزرگتر شدم راهنمایی بودم ک اومدیم شهر بازم یادم میاد لباسام دا۵ون بود بین همکلاسی هام درسم ...

یادمه یه بار شاگرد اول سال قبل یه کار اشتباه کرد ولی من پیش مدیر ازش دفاع کردم

از اون روز بچه ها باهام خوب شدن

یادمه یه بار شاگرد اول سال قبل یه کار اشتباه کرد ولی من پیش مدیر ازش دفاع کردم از اون روز بچه ها با ...

گذشت و دبیرستانی شدم ولی خانوادم نمیدونستن کنکور چیه و کلاس کنکر چیه و کتاب ست چیه

پولی هم ک نداشتم کلاس برم

و خودمم متوجه نبودم ک باید بشینم خوب بخونم

بقیشوووووو بنویسسسسسسس

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!