2777
2789
عنوان

شغل جدید

185 بازدید | 14 پست

بچه ها محل کاری که الان توش کار میکنم کوچیکه و توی مدتی  که اینجا بودم حقوق بموقع می داد ولی عیدی رو نصفه نیمه میداد و امضا می گرفت که کامل گرفتیم🙄 ولی الان میگه سال دیگه ممکنه حقوق ها پس و پیش بشه و حتی دو ماه یکبار حقوق بدیم. با این حساب گشتم یه کار پیدا کردم که هنوز قطعی نیست ولی شرکت بزرگیه ولی راهش دوره و کارش سخت تره...یعنی تقریباً روزی روی هم رفت و برگشت 2/5 ساعت باید تو راه باشم...حالا با این شرایط شما بودید کدومو انتخاب می کردید؟

البته گزنه سوم من که بیشتر بهش فکر میکنم اینه که هیچ کدوم رو نرم و بگردم نزدیک تر خونمون یه کار دیگه پیدا کنم و به این شرکت که الان هستم بگم دیگه از فروردین نمیام...

آره گزینه سوم

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزینه سوم بشین بنویس برات چی مهم تره مثلا فاصله خیلی مهمه حقوق خیلی مهمه الویتت چیه..

منم دلک میخاد برم سر کار ولی گیر کردم تو یه روستا هیچ کاری نمیتونم کنم..امیدوارم کارت درست بشه شغلت چیه عزیزم میتونم بپرسم؟

الان چقدر حقوق میگیری؟ 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
گزینه سوم بشین بنویس برات چی مهم تره مثلا فاصله خیلی مهمه حقوق خیلی مهمه الویتت چیه.. منم دلک میخاد ...

ایشالا تو هم مشغول شی به یه کار خیلی خوب، من برنامه رشته ام کامپیوتر هست و کار دیتابیس و پشتیبانی انجام میدم الان

ایشالا تو هم مشغول شی به یه کار خیلی خوب، من برنامه رشته ام کامپیوتر هست و کار دیتابیس و پشتیبانی ان ...

خداروشکر عزیزم بشین ببین چی برات مهمه عزیزم 

ان شاالله دعا کن برام..خیلی نیاز ب کار و پول دارم

گزینه ی سوم. البته میتونین این جدیده رو هم برین تا کار بهتر پیدا کنین. اما مسیر رفت و آمد خیلی خیلی ...

خیلی سختمه، یه تیکه اتوبوس ، یه تیکه مترو اونم تایم شلوغی