بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من رفتم بازار واااای که چه غلطی کردم فقط حیفم اومد از پول اسنپم وگرنه برمیگشتم.شلوغ وحشتناکککککک گرو ...
اتفاقاً منم چند وقت پیش رفتم بازار بزرگ فقط دو تا مغازه مانتو فروشی دیدم و قیمتاش نسبت به امام زاده حسن خوب بود ولی نمیدونم جای دقیق مانتو فروشی های بازار کجا بود😑💔
اتفاقاً منم چند وقت پیش رفتم بازار بزرگ فقط دو تا مغازه مانتو فروشی دیدم و قیمتاش نسبت به امام زاده ...
بازار رضا.ببین انقدر گرون بود که نگو.مانتو معمولیو میدادن ۷۰۰ وخورده ای.خیلی گرون بود خیلیم شلوغ خیلیا.بعد نمیدونم چخبر بود همه با بلوز نیم تنه و شلوار چسبون بودن.یه خانمع کهنرف تو اتاق پرو همون جا با سوتین لباس پرو کرد.کلی پول اسنپ دادم و گشنمون شد ناهار تا برگشتم ۱تونن الکی الکی رفت
نازی آباد بخوام برم با مترو میشه رفت؟ چه جوری ؟ عبدل آباد هم شنیدم اونجا خوب نیست ؟
من نازی اباد با مترو نرفتم با اسنپ رفتم.نمیدونم مترو داره یا نه.ولی خیلی مانتوهاش خوشگله.عبدل اباد بیشتر چوب دارن من رفتم واسه مبل اونجا.امام زاده حسن چی اونجارفتی؟