2777
2789
عنوان

خودکشی و....

270 بازدید | 6 پست

دائم افکار خودکشی دارم 

اول بگم نیاین بگین چصناله و کسی ک میخواد خودکشی کنه نمیاد بگه و اینا من دارم میگم نمیخوام خودکشی بکنم فقط افکارش دارم 

من افسردگی دارم و وسواس فکری شدید دارو میخورم روانپزشک رفتم ولی فایده نداره 

16 سالمه هر روز زندگی برام پوچ بی معنا پر افکار هیشکی ندارم حس تنهایی کامل دارم مامانم فقط بلده توهین کنه از اینکه تو این خانوادم دارم میترکم متنفرم از این خونه حس میکنم جهنمم درکل من از مشکلاتم بخوام بگم بالای 100 صفه میشه و هزاران هزار مشکله به هیشکی اعتماد ندارم معتقدم من همرو از خودم دور میکنم و..... 

الان جدیدا خیلی خیلی این فکر تو ذهنمه میدونین ی جایی ک میگی چرا زندم زندگی بی معنیه همچی رو مخته همچین حالتی ام میخوابم ک مثلا اروم شم شبا خوابام پر کابوسه 

میترسم واقعا از این ک این فکرا کار دستم بده خصوصا قبل پریود ک صد برابر میشه هرچند بمیرم هیشکی براش مهم نیست ولی دوست دارم بمونم بشم ادم دلخواهم نمیخوان جا بزنم میخوام باشم از تک تک ادما انتقام بگیرم میخوام بسوزونم کسایی ک اینجا کشوندن منو 

اینم بگم من کاملا یهویی افسردگی و وسواس گرفتم مشکلی نداشتم یهویی 

کسی روانپزشک فوق العاده خوب تو مازندران سراغ داره هرچی زودتر برم گوگل چرت میاره؟ 

بعضی داروهای ضد افسردگی تو بروشورشون عوارضشو نوشته یکیش تمایل به خودکشی هست .مثل گاباپنتین 

احیانا نمیخوری؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر اعوذ بالله من الشیطان رجیم رو زیاد بگید تو طول روز خصوصا زمان هجوم فکرهای مزاحم .عالیه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
واقعا ک مثلا دارو افسردگی  نه اون نیست

در برابر مزایایش معایبی هم داره البته تو همه یکسان نیست عوارضش