2777
2789
عنوان

حالتون خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 112 پست
ای بابا  چی بگم  کاشکی میشد درآمد داشتم اونوقت منت نمی‌کشیدم  مثل یه همخونه باهاش ...

منم امروز پیش خودم میگفتم اگه میتونستم کلفتی یا پرستاری پیر زنی چیزی باشه میرم ولی منت اینو دیگه نکشم  پسرم بی نهایت وابسته منه نمیزاره سرکار برم وگرنه تا الان بهترین کارو پیدا میکردم میرفتم و ریختش نمیدم منم مثل ی هم خونه ام

حالم خوب نیست استرس اینده نامعلومو دارم

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم ناراحت نباش فک نکن زیاد  چند سالته مگ خودتو اذیت میکنی؟😠

بیست خیلی ناراحتم بلاکم کرده منم کردم هی میگم درش بیارم از بلاک پیام ندم 🥲🥲💔😔

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
منم امروز پیش خودم میگفتم اگه میتونستم کلفتی یا پرستاری پیر زنی چیزی باشه میرم ولی منت اینو دیگه نکش ...

عزیزم پسرتو مهد نمیتونی بزاری 

من میتونم تو داروخانه کار کنم قبلا کار می‌کردم ولی شوهرم نمیزاره 

خیلی خوبه ک با کار کردنت مشکل نداره 

پسرتو یکاری بکن 

مشاور ببر یا مهدکودک که بتونی سرکارتم بری دوباره طلاهاتو بخری

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

خوبم الحمدالله...دلم میخواد برم بیرون یه کم خرید لباس،یه گل بگیرم برای هفت سین،ولی فردا خطرناکه نمیشه رفت بیرون...چند ساله مشهدنرفتیم،دعاکنید جوربشه بریم.

درکل خوبه همه چی،،الحمدالله که همه سلامتن

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
نه اصلا خوب نیستم شوهرم ۳ سال سر کارم گداشت که سند خونه اومد ب نامت میزنم امروز رفت ب نام خودش زد ۱۰ ...

عزیزم حق داری ناراحت باشی :( کارش درست نبوده که بعد از 3 سال اینطوری بکنه باهات ..چرا اینکارو کرد؟ ازش پرسیدی که چرا عکس‌حرفات عمل کردی؟

اره اینو موافقم  ولی من کسی هستم که واسه آدم بی ارزش دست به خودکشی زدم  تا مرز مرگ رفتم& ...

میدونم چی میگی ولی خب دوست داشتن کسی ک بیخیالت شده خیلی سخته و نمیشه زود فراموش کرد!!

شما واقعا دختر قوی هستی ک هنوز داری میسازی💜💫

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
بیست خیلی ناراحتم بلاکم کرده منم کردم هی میگم درش بیارم از بلاک پیام ندم 🥲🥲💔😔

از بلاکی درنیار وقتی ناراحتی سرتو بزار روی زانوهای خودت تکی گریه کن ولی نزار کسی ببینه اشکاتو بلاکشو باز نکن باشه؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
عزیزم پسرتو مهد نمیتونی بزاری  من میتونم تو داروخانه کار کنم قبلا کار می‌کردم ولی شوهرم نمیزار ...

مهد هم ببرم کی ببره و بیاره خونه از مامانم دورم آواره میشه بچم. خواهرم کاشت مو پیدا کرد واسم ماهی ده ملیون میدادن فقط مو بشمارم کلی حرف زدم با بچم که پیش مامانم بمونم راصی نشد.  شوهرم میگه برو ولی پول لازم داشتم بهم بده و خرج خودت وپسرت با خودت لباس و اینا از خداشه که برم مامانم گفت حق نداری بری پرو ترش کنی 

خیلی حالم بده خیلی جاریم بعد از چند سال ک بچه میخاست سال قبل باردار شد خیلی خوشحال بود ماهم خوشحال بودیم ولی قلب بچه تشکیل نشد و سقط شد و کورتاژ کرد دوسه ماه پیش ک دوباره باردار شده بود و بازم خوشحال بود و اصلا هم به سقط فکر نمی‌کرد دوباره قلبش تشکیل نشد و کورتاژ شد الان رفته سونو چون خونریزیش بعد کورتاژ بند نیومده گفتن کورتاژ به رحمت آسیب زده نمیدونم خونریزی کرده و حالت یه توده شده هیچ کدوم از موارد سونو هم نرمال نیست و گفتن بايد عمل کنه حالا الان بهش زنگ زدم تازه داشت از مطب میومد گفت به این راحتی نمیشه عمل کرد و ممکنه رحمت رو مجبور شیم دربیاریم و خیییییییلی حالم بده خیییلی توروخدا هرکی این متن منو میخونه براش دعا کنه شاید دعای یکیتون بگیره خواهش میکنم ک این مشکلات براش حل شه بخیر بگذره و رحمش به حالت عادی برگرده و بتونه بچه دار شه خواهش میکنم دعاش کنید