2821
2789
اﻥ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ اﺯ ﻣﺪ اﻓﺘﺎﺩﻩ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

360 درجه چرخیده و شده بانوی زهرایی؛
( ومن الله توفیق )
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
ﺷﻜﻼﺕ ﻧﮕﻮ ﻓﺎﻣﻴﻠﺸﻮﻥ ﺷﺪ ﺧﺎﻧﻢ ﺯﻫﺮاﻳﻲ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﭽﺮﺧﻪ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
ﻣﻦ ﻗﺒﻞ اﺯ,ﭼﺮﺧﺶ اﺻﻼ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩﻱ ﺩاﺭﻩ ﺭﻭﻱ ﺯﻣﻴﻦ ﻧﻔﺲ ﻣﻴﻜﺸﻪ
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز