2777
2789
بالای ۱۸۰ میدونم هم قیمت وسیله هاش گرنه مخصوصا موها هم  چقد زحمت و دقت و زمان و ....میخواد... ...

دقیقا من پارچه متری 80میزنم فقط برای بدن دیگه مو هاشون و پارچه بدن و چرم و اینا بماند واقعا با کم ترین سود

[QUOTE=279511572]خیلی کمه آقا😂😂😂[/QUOTE چونه بلد نیستم🤣🤣اینا اسی گرونههههه تو با سلام ۱۰ سانتی ...

خو دیدی بعد میگی 70😂😂اونقد هزینه خودش میشه اینا رو بیرون خیلی گرون میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو دیدی بعد میگی 70😂😂اونقد هزینه خودش میشه اینا رو بیرون خیلی گرون میدن

خو اسی ما شیرازیا خیلی چونه میزنیم🤣🤣🤣مامانم لباس ۸۰۰ رو تو ۱۰ دقیقه به ۲۵۰ تبدیل کرد😐🤣 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

یه عکس میخواد بفرسته اینجوریه، ببین بخواد سفارشتو بفرسته چقد طول میکشه😁 اسی شوخی کردم میدونم نت دا ...

😂😂😂😂😂😂به خدا مینوشت حجم فایل بالاست استرس گرفت تمام وجودمو😂

دقیقا من پارچه متری 80میزنم فقط برای بدن دیگه مو هاشون و پارچه بدن و چرم و اینا بماند واقعا با کم تر ...

امیدوارم موفق بشی و باشی❤😍

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....