2821
2789
عنوان

مرد بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگو که بچه هم داری ازش

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

چیکار کنم لقمه نون باید بخورم لباسی که باید بپوشم بچم چی ..

تهدیدش کن به جدایی و گرفتن مهریه 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نه ۲۴ای خونست ؛بالاخره معتاد باشه باید بره تهیه کنه دیگه

متاسفم واقعا، خیلی ناراحت شدم برات به معنای واقعی درکت میکنم، برو خونه پدرت، اینجوری که نمیشه، به نظرم اگه بچه نداری و اینم به هیچ عنوان کار نمیکنه جدا شو

یه روح غمگین زودتر از یه میکروب آدم رو میکشه
تهدیدش کن به جدایی و گرفتن مهریه 

تهدید کردم مهریه آمو میزارم اجرا شروع می‌کنه به خندیدن میگه برو بزار من که هیچی ندارم واسه مهریه ام که الان نمیندازن زندون

متاسفم واقعا، خیلی ناراحت شدم برات به معنای واقعی درکت میکنم، برو خونه پدرت، اینجوری که نمیشه، به نظ ...

بخدا اگه بچه نداشتم میرفتم اما الان فقط واسه بچم موندم طفلک گناه داره توی این دنیای بی در و پیکر رهاش کنم.