2777
2789
عنوان

فقط بگین چی کار کنم

133 بازدید | 11 پست

دوسال و نیم پیش بود تو گروه المپیاد با یه اقا پسری آشنا شدم هم سن خودم بود اون موقع فقط برا درس باهم اوکی شدیم یه مدت که گذشت از هم خوشمون اومد و نه این که رل بزنیم قرار شد به خانواده هامون بگیم تا بعد کنکورمون دیگه برا هم باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردای اون روز رفتم ازش معذرت خواهی کردم گفتم اقا من حالم خوبه نبوده و اینا گفت که دیگه دیره آقا من کلی بهم ربختم گفتم پس همه چیزش فیک بوده برا رفیقمم تعریف کردم این ماجرا رو از شاتاشم اسکرین دادم بهش

بعد یه دو روز دیدم مدیر مدرسه زنگ زد گفت بچتون اخراجه من شاگرد اول مدرسه تیزهوشان بودم هنوز نگه داشتم جایزشم بعد من واقعا روانی بودم اون موقع هم اون رفته بود هم مامان بابام اعتمادشون از بین رفته بود و هم مدرسه ای که جونمو براش گذاشته بودم از بین رفته بود

امروز بعد دوسال و نیم دو تا از دوستامو دیدم گفتن هنو بهش فکر می کنی گفتم اره دارم روانی میشم یه دوستام اسکرینایی که دوست پسرش که دوست اون بود رو نشونم داده بود 

اون رفیق صمیم اکانت مجازی می زنه می ره پی وی ایشون بهشون می گه اگه ولش نکنی همه اسکرینا رو تو شهر پخش می کنم 

امروز بعد دوسال و نیم دو تا از دوستامو دیدم گفتن هنو بهش فکر می کنی گفتم اره دارم روانی میشم یه دوست ...

کدوم اسکرینا

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

اینم می ترسه ول می کنه می ره 

وایی دیدم به پسره نوشته بود من عاشق فلانیم یعنی من کلی پیام داده بود که نمی تونه بدون من 

بعد اینا هیچ کدوم تو این دوسال بهم نگفتن