2777
2789
عنوان

برادر شوهر

400 بازدید | 19 پست

من  تازه اومدم خونه مادر شوهرم.نشستم توی حال.

یهو برادرشوهرم اومد،متاهله ولی همش میاد خونه مادرش غذا میخوره،زنش  انگار بهش غذا نمیده. کلا اینجاست موقع غذا

.،بهم میگه شام چی میخوان درست کنن ،گفتم خبر ندارم، منظورش این بود که خودت شام درست کن.

گفت زنگ بزن بهشون بگو چی میخان درست کنن،بازم یعنی شام درست کن،من زنگ بزنم بهشون بگم شام چی‌میخان درست کنن؟ زشته. کلا یعنی خودت شام درست کن. 

اینا بعدن کارخودشونو.

گفتم با گوشی خودت بزن.میگه شارژ ندارم

گفتم تک بنداز میگه نمیشه خودت بزن 

گفتم زنگ زدم ج ندادن،میگه پیام بده،گفتم ج نداد،میگه با یکنفر دیگه زنگ بزن، ایی خدا.

زرنگه کارخودشونو بلدن.مکارن

ینی چی زنگ بزن مگه بقیه کجان

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره اینقد داره تلاش میکنه سر یه شام براش یچیزی درست کنین😂

🤣🤣🤣

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
گناه داره اینقد داره تلاش میکنه سر یه شام براش یچیزی درست کنین😂

بیچاره 😅😅 گشنشه خو

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
زنگ بزن بگو با برادرشوهرتون تماس بگیرن.

تازه تخم‌مرغ درست کرد برا خودش. . بعد تک انداختم خواهرش گفتم چی میخوای درست کنین،گفت مگه توچی‌میخای درست کنی،.هه.

کاش میگفتم داداشت میپرسه. یا به برادرشوهرم میگفتم خب شارژ نداری  با گوشی من بزنگ بهش.