2777
2789
عنوان

بچه ها 😭😭

181 بازدید | 14 پست

امروز تو روستا عروسی بود خودمو آماده کردم با مادر شوهر، جاری و خاهرشوهرام برم اینجوری شنیدم ک شوهرم قبلا رفته خاستگاری این دختره البته خودش میگ دروغه و من نرفتم فقط در حد گفتن بود ک خانوادم اسرار میکردن برم خاستگاریش اما نرفتم.. خلاصه آماده شدم شوخرم اومد لباساشو بپوشه دید پیرهنشو اتو نکردم یه قشقری ب پا انداخت ک نگو و کلی لباس پرت کرد تو صورتم مگ گاوی نمیفهی اینا رو باید بپوشم بچه ها من دو تا بچه کوچیک دارم دو ساله و یه ساله نمیزارن بخدا برام حواس نزاشتن. منم بغض کردم بهم گفت اتاقمون انگار طویله ست ود باش همه جارو برق بنداز منم لباسمو دراوردم پاشدم خونه رو جمع کردم بازم کلی حرف بارمکرد و یکی دو تا هم زد مادرش اومد گفت سحر بیا بریم دیگ آخه دیره من بغض کرده بودم نتونستم حرف بزنم شوهر گاوم گفت نه نمیاد از این ب بعد حق نداره پاشو از در بندازه بیرون و کلی حرف مادرش رفت اینم بماند ک چقــــــــدر خاهر شوهر و جاریام خوشحال شدم و پشتم خندیدن.. 

شوهر عنترم رفت عروسی تنهایی من گفتم نمیام چون آرایشم خراب شده بود اون تنهایی زفت یکمی بعدش باز برگشت اومد بوسم کرد ک پاشو لباستو بپوش با هم بریم منم کلی حرف بارش کردم و گفت خودت برو تنهایی خوش بگذرون مگ خودت همینو نمیخاستی خب پس برو دیگ. پدرشوهرمم کلی فوحشش داد و دعواش کرد.. 

رفت الام مادر شوهرم اومده میگ امیر دیوونست بخدا تو عروسی با یه پا داشت میرقصید 

چیکار کنم بچه ها دارم دیوونه میشم 

میخام بزارم برم خونه پدرم اما بچخ هام چی اونا رو چیکار کنم 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:/ دلش از کجا پر بوده  خوب کرده پدر شوهرت دمش گرم

آره تازه پدرشوهرم با مادرشوهرم دعوا راه انداخت ک این دیگ چه بچه ای بود تربیت کردی و کلی دعواشون شد 

شاید اعصابش ازجای دیگه خورد بوده سره این چیزا چرا بزاری بری هرجور برخورد میکنه سنگین برخورد کن زود جو برت نداره اشتی کنی بگو هروق جلو خاندادت معذرت خواهی کردی میبخشمت ببین ارزش داری براش اینکارو بکنه اگه کرد که هیچ نکرد بدون ادم نیست ازنظرمن اینجور مرد تنبیه باید بشه 

شماها چقد با خونواده شوهر رفتامد میکنید .اه  عروسی بود ک بود بهونه میاوردی نمیرفتید اصلا چ لز ...

عزیرم ما اومدیم یه مدت مسافرت خونت مادر شوهرم میمونم 

عزیزم چراباید امروزسره چیزه چرتو پرت خارت کنه بعد بیاد معذرت خواهی یکم شل گرفتی یکم نه خیلی شل گرفتی چه حقی داره جلو خانوادش خارت کنه من نمیگم قهرکن بادوتابچه اما خودت اجازه دادی ازبرخوردات سواستفاده کنه سفت نگرفتی اینو مطمئن باشید مرد همیشه محتاج زنه ازهمهههه لحاظ چراخودتون ودست کم گرفتید چرا اجازه میدید غرورتونو خورد کنه هرجوبرخورد کنه خانوادشم اونجوری برخورد میکنن باهاتون .مرد فقط خرجی میده اونم وظیفه هرمردیه زن هزارجوردردسر داره بچع داری خونه داری ابرو داری وخیلی وخیلی چیزای دیگه بس هیچ وقت ارزشتونو پایین نیارین 

عزیزم چراباید امروزسره چیزه چرتو پرت خارت کنه بعد بیاد معذرت خواهی یکم شل گرفتی یکم نه خیلی شل گرفتی ...

چیکار کنم بخدا خسته شدم چهار ساله دارم تحملش میکنم 

کسی که دست رو مادرش بلند میکنه و حرمت نمیگیره بدا به حالش و عاقبت بخیر نمیشه چه برسه تو .یکی دیگه داره میره سر خونه رندگیش تو میخوای زندگیت رو با دوتا بچه ول کنی  اگه ول کنی بری جاری و خواهرشرت خوشحال میشن چند روزی سرد رفتار کن باهاش بعدشم اون تو رو انتخاب کرده واسه زندگیت مردا همینن ببخشید گلاب بروت همیشه م ی ر ی ن ن به اعصابمون   

چیکار کنم بخدا خسته شدم چهار ساله دارم تحملش میکنم  

اگه داری اذیت میشی الان که عیده نه بعد عید باهات برخورد کردن سفت بگیر بچه هاتم بردار برو پیش خانوادت هرچقدم اومدن دنبالت نرو حرفاتو به کرسی بنشون بروبخداقسم مادرشوهرم اوایل خیلیییی دخالت میکرد قهرکردم رفتم هرچقد شوهرم اومد دنبالم فقط گفتم طلاق که طلاق الان پای مادرش کلا اززندگیم بریده شده اجازه ندادم بگه بالا چشت ابرو چه برسه لباس پرت کنه روم تاپیکامو بخونی میفهمی اقدام کردم ب بارداری نشدم هرمردی بود الان ده هزاربار کوبیده بود توسرم اماجوری برخورد کردم پیشش جزنازکشیدن ودلداری دادن وخرج دکترمو دادن چیزی نمیگه بهم میگه اول واخرخودت شد شد نشد به درک بس اینومطمئن باش فقط مقصراصلی خودتی اجازه دادی برخورد کنه باهات