2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادما با صحبت میتونن همه چیو حل کنن، سره وقت بشینید صحبت کنید :') 

یه نفر که خواستگارمه بهم یه آهنگ فرستاده بود امروز مامانم دید فک کرد مثلا من باهاش در ارتباطم توضیح دادم گفتم اینطوری نیست ولی فک کنم باور نکرد

یه نفر که خواستگارمه بهم یه آهنگ فرستاده بود امروز مامانم دید فک کرد مثلا من باهاش در ارتباطم توضیح ...

ای بابا... 

متأسفم.

سوءتفاهم پیش اومده... 

میخواید ردش کنید یا نظرت مثبته!؟ 

اگر منفیه 

چتو پاک کن و ردش کن

اگر مثبته به مادرت بگو نظرم مثبته و کلا فراموش میشه اون مسئله میرید سراغ خرید و... 😁❤️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

بشین یه فیلم طنز ببین 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
ای بابا...  متأسفم. سوءتفاهم پیش اومده...  میخواید ردش کنید یا نظرت مثبته!؟  اگر ...

داستانش مفصله 

طرف دوست داداشمه قرار شده بعد کنکور آشناشیم فعلا نه مثبته نه منفی

داستانش مفصله  طرف دوست داداشمه قرار شده بعد کنکور آشناشیم فعلا نه مثبته نه منفی

خیلی عالی 🤩

هرچی خیره عزیزم همون بشه ❤️

مامان من تو این موارد سختگیر نیست اما تو بعضی موارد خیلی سختگیر 

کلا پیش میاد دیگه 🤗

سعی کن لذت ببری. چون دیگه هیچوقت 18 سالت نمیشه :) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
حوصله ندارم باور کن گریم میاد  حوصله درس خوندنم‌ ندارم

خب گریه کن 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
خیلی عالی 🤩 هرچی خیره عزیزم همون بشه ❤️ مامان من تو این موارد سختگیر نیست اما تو بعضی موارد خیلی ...

مرسی گلم 

سخت گیر نیس بابا چون همه چیو بهش میگم فک می‌کنه مثلا الان یه چیزو مخفی میکنم ازش