2777
2789
عنوان

شیرینی عید 😋😍😍😍😍

232 بازدید | 10 پست

بچه ها شیرینی عید و کسی یه دستور خوب بلده بده آسون هم باشه تا درست کنیم 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
من توستر دارم اگ خوب میشه بگید درست کنم

من دوست دارم درست کنم یه شیرینی عالی

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#شیرینی_کشمشی عالی وترد 😍💫 

مواد لازم:

آرد: 125 گرم معادل یه لیوان دسته دار

روغن صاف یا کره :75گرم (من 50 گرم روغن صاف ریختم 25 گرم هم کره)

پودر قند :120 گرم معادل سه چهارم لیوان

تخم مرغ :یک عدد

وانیل :نصف ق چ

کشمش: نصف لیوان

طرز تهیه👩🏻‍🍳

اول روغن و پودر قند الک شده رو 5 دقیقه باهمزن خوب میزنیم بعد وانیل رو اضافه بازم با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ اضافه کرده خوب باهمزن زده و مواد چسبیده به همزن هم به مواد اضافه میکنیم.آرد الک می کنیم با لیسک یاقاشق مخلوط می کنیم خوب که مخلوط شد کشمش اضافه می کنیم، مخلوط کرده و از مواد اندازه گردو،یا تو قیف بدون ماسوره ، با فاصله رو کاغذ روغنی میزاریم و روی شیرینی ها خیلی کم پودر قند الک می کنیم ودر فر از قبل داغ شده دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه میزاریم

بدون فر:

روی گاز زیر دمکنی گذاشته تا داغ بشه ، می تونید نزارید بعد ماهی تابه رو میزاریم روش تا گرم بشه. دما کم باشه، همین مواد ودستور روی کاغذ روغنی گزاشته ، داخل ماهی تابه قرار داده، درشو میزاریم وقتی کنارهاش طلایی بشه بسه

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
#شیرینی_کشمشی عالی وترد 😍💫  مواد لازم: آرد: 125 گرم معادل یه لیوان دسته دار روغن صاف ...

بجای روغن صاف میشه روغن جامد بریزم؟

مرسی فداتشم 

بجای روغن صاف میشه روغن جامد بریزم؟ مرسی فداتشم 

نه عزیزم میتونی کره بزنی

با روغنای جامد خیلی شل میشه مایع شیرینی

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
بجای روغن صاف میشه روغن جامد بریزم؟ مرسی فداتشم 

همون جامد داغش بزن وبذارسردبشه،، بعده سردشدن یه مایه سفیدروش هست اونو جمعش کن بنداز بره تا بشه روغن قنادی برات. 

توی تاپیکم رسپی زیاده، خواستی نت بردار. 

موفق باشی جانم 💗

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
همون جامد داغش بزن وبذارسردبشه،، بعده سردشدن یه مایه سفیدروش هست اونو جمعش کن بنداز بره تا بشه روغن ...

روغن جامد و داغ کنم بعد بزارم سر بشه؟ 

اون مایع سفید روش رو بردارم تمومه یعنی؟ 

آخ جون مرسی عزیزم