2777
2789

ما چهارنفریم البته اگر مهمونی بدیم ۳۰نفر. 

کلا شما با به بار مهمون حساب  ۵کیلو سبزی بسه ؟؟

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزی خورشتی منظورتون؟؟ قرمه ک من تو ماه رمضان احتمالا ۲مرتبه درست میکنم.. ک اگه دعوتی بدم ۲کیلو با ...

نه ما پکوره ،سمبوسه و آش و قرمه  درست میکنیم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
نووش جان.. پکوره چطوریه؟؟ 

آرد نخودچی رو خمیر مایه میزنیم بعد میزاریم 30 دقیقه الی یه ساعت پف کنه خمیر ( البته چندبار بهش سرمیزنیم  تا خمیرش زیاد بالا نیادو سر ریز نشه) بعد بهش گشنیز  میزنیم وسرخ میکنیم( البته چون من به فلفل و پیاز حساسیت دارن فقط گشنیز میزنم)