2777
2789
عنوان

هرروزم شده گریه

380 بازدید | 17 پست

باآهنگ شدگریه میکنم بافیلم طنز گریه میکنم همش تو اتاق میخوابم فقط برای غذاخوردن میرم پیش خونوادم تقاص چی رودارم میدم ازیه جهت فکرمیکنم بابام بامن داره تقاص پس میده یادمه چقدراذیتمون کرد به مامانم خیانت کرد من ۱۰ساله افسرده شدم و هرروز دعوامیکنم باهاشون زندگی رو برای بابام ومامانم زهر کردم بابام منو میبینه میگه چه گناهی کردم که خدادخترمو افسرده کرده ازوقتی چشم بازکردم بابام مامانمو میزد میرفت پیش زنهای دیگه بااونا عشق و حال میکرد یه دوست دارم به مامانم نگفت همش به من فحش میده حالا چندساله بابام اخلاقشو ترک کرده ولی من دعوامیکنم یه روز خوش واسشون نذاشتم همش مقصر بابامه به هرکی‌میگم میگه تو افسرده شدی که بابات تقاص کارهاشون پس بده منکه نمیبخشم شدم یه‌مرده متحرک کاش یه بار فقط یه بار منو دوست داشت کاش پیش من مامانمو نمیزد کاش دل مامانمو نمیشکوند که بشم یه آدم عقده ای خدا نجاتم بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حالا که عوض شده بابات انقدرخودتوواونارواذیت نکن حداقل به خاطرمامانت گلم خدابه دلت آرامش بده دلت واسه جونیت بسوزه حیفه عوض شو❤

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻

تو بشینی که خدا نجات بده ،به خودت میای میبینی پیر شدی ، همه چی دست خود آدمه گذشته ها گذشته هرچی شده گذشته قرار نیست که تو بشینی که من افسرده شدم اراده کن پاشو مگه چی کم داری از بقیه؟ چرا همه تورو مریض بدونن و کسی هم  نیاد خواستگاریت ک ولش کن افسردس جوری سرپاشو و موفق شو و به خودت و ارایشت و تیپت برس که همه انگشت به دهن بمونن همه در حسرت هم صحبتی باهات باشن نه اینکه ازت فراری شن به خودت و ایندت ظلم نکن همه چی دست خودته 

عزیزم حالا که عوض شده بابات انقدرخودتوواونارواذیت نکن حداقل به خاطرمامانت گلم خدابه دلت آرامش بده دل ...

چه فایده اون موقع که نوجوان بودم دوست داشتم بابام به من بگه دخترم دوست دارم به مامانم بگه عاشقتم اینکاررو نکرد جلوی همه منو مامانمو کوچیک میکرد من خیلی خوب بودم خیلی وقتی فکرشو میکنم بابام مامانمو میزد میرفت پیش زنها آتیش میگیرم چه فایده به من میگه فاطمه جون باباجون دخترم برودکترخوب شو جونمو واست میدم چراالان آخه من نوجوانیم رو باخاطرات بگذرونیم مامانم سرطان گرفته بود ۱۴سال پیش داشت جون میداد یه دختری زنگ زد به مامانم گفت من دوست شوهرتم این خاطرات یادم نمیره دیگه محبتاشو نمیخوام دوسش ندارم 

تو بشینی که خدا نجات بده ،به خودت میای میبینی پیر شدی ، همه چی دست خود آدمه گذشته ها گذشته هرچی شده ...

اونوقت میگن هرکی بره سرزندگی کسی پاشو میخوره اون زنها خوشبختند من افسرده شدم خداازشون نگذره مامانمو میزد میرفت عشق و حال حالا بابام همه چی رو زده به نام مامانم دعوامیکنم بابامو میزنم بابام میشینه گریه میکنه کاش خدا به مامان بابام بچه نمیداد

چه فایده اون موقع که نوجوان بودم دوست داشتم بابام به من بگه دخترم دوست دارم به مامانم بگه عاشقتم این ...

خودش پشیمونه دیگه میدونم سخته توکناربیامامانت گناه داره من بودم حالا که بابام خوب شده بودبه خاطرمامانم که دلش خوش باشه منم خوب رفتارمیکردم سخته ولی تلاش کن

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻

بهت حق میدم کاملا خیلی برای بچه سخته این موضوعات من مامانم فوت کرد بابام زن گرفت هنوز که هنوزه نتونستم با زنش کنار بیام حس میکنم به مامانم خیانت شده دیگه چه برسه شما که مامانت زنده بود و این داستانارو داشتی...اما بخاطر مادرت برو دکتر باباتو نمیخوای ببخشی نبخش تصمیمش با خودته ولی الان مادرت رو هم داری عذاب میدی برو بخاطر اون سر پا شو و خوشبختش کن..خوشبختی که بابات نتونست بهش بده رو تو بهش بده نزار تمام این سال ها با بابات کشیده الان با تو بکشه ..بلند شو دختر

بهت حق میدم کاملا خیلی برای بچه سخته این موضوعات من مامانم فوت کرد بابام زن گرفت هنوز که هنوزه نتونس ...

هیشکی منو نمیگیره ۲۷سالمه خواهرم ازمن کوچیکتره عقدکرده هیشکی منو نمیخواد به خودم میرسم شیک میگردم ولی هیشکی منو نمیگیره به من میگن ترشیده ناراحت میشم

هیشکی منو نمیگیره ۲۷سالمه خواهرم ازمن کوچیکتره عقدکرده هیشکی منو نمیخواد به خودم میرسم شیک میگردم ول ...

مگه همه باید ازدواج کنن دورت بگردم اینا مهم نیست میدونی چقدر از ادمای متاهل از ازدواج پشیمونن؟ خود من اگه زندگیم به گوه نکشیده بود و درگیر نامادری نشده بودم اصلا متاهل نمیشدم و اگه یه روزی دختر دار شدم میخوام بهش یاد بدم مستقل باشه و تنها زندگی کنه و خوش بگذرونه..مغزای مردم پوسیدن دلیل نمیشه چون اونا میگن ترشیده شما ترشیده باشی شما برو دکتر افسردگیت رفع بشه بهت قول میدم خوشبخت ترین ادم دنیا میشی 

هیشکی منو نمیگیره ۲۷سالمه خواهرم ازمن کوچیکتره عقدکرده هیشکی منو نمیخواد به خودم میرسم شیک میگردم ول ...

بعدم ۲۷ واقعا سن زیادی نیست نمیدونم برا کدوم شهری ولی تو تهران همه بعد از ۳۰ ازدواج میکنن و تازه بازم میگن زود بوده کی گفته ۲۷ ترشیدس من خواهر شوهرم ۳۷ سالشه هنوز مجرده و داره با پولای پدرشوهرم عشق و حال میکنه

بعدم ۲۷ واقعا سن زیادی نیست نمیدونم برا کدوم شهری ولی تو تهران همه بعد از ۳۰ ازدواج میکنن و تازه باز ...

ممنون که باهام حرف زدی هیشکیونداشتم باهاش دردودل کنم اگه برم دکتر باید اینارو بهش بگم ؟چه اتفاق هایی افتاده

ممنون که باهام حرف زدی هیشکیونداشتم باهاش دردودل کنم اگه برم دکتر باید اینارو بهش بگم ؟چه اتفاق هایی ...

قربونت برم کاری نکردم خوشحالم اگه تونسته باشم یه ذره از بارتو کم کنم..اره عزیزم ببین اول یه روانشناس خوب پیدا کن ویزیتشو بگیر اونجا که رفتی لازم نیست چیزی بگی خودش باهات حرف میزنه و ازت میپرسه ..شما هم از بچگی تا الان رو خلاصه وار براش تعریف میکنی از خیانت های پدرت مظلومیت های مادرت و تا به الان افسردگی خودت و تمامش رو براش میگی‌..فقط یادت باشه شاید لازم باشه چندین جلسه بری پیشش