2777
2789
عنوان

بارداری وآی وی اف

113 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

من از تیرماه توی اقدامم توی ۳ ماه اول چندبار دکتر زنان رفتم وچکاپ کردم مشکلی نداشتم ولی باردار نشدم دکترمم میگفت عجله نکن (که واقعا اشتباه محضه)بعد ۴ماه دکتر برای شوهرمم آزمایش نوشت که متوجه شدیم مشکل از همسرمه ، مادوتامون زیر سی سالیم من ۲۶ سالمه شوهرم ۲۸ سال هردوتامون زندگی خیلی سالمی داشتیم نه اعتیاد نه قلیون نه بیماری خاص 

ولی همسرم اسپرمش کمه وشکل وسرعتشون بده

الان بعد ۹ ماه تصمیم گرفتیم برای آی وی اف اقدام کنیم😔چون همسرم به دارو جواب نداد خیلی ناراحتم توی این چندماه بدترین دوران رو گذروندم شبو روز گریه بود چون از بچگی آرزوم بود مامان بشم ،من حتی به پدرمادرم وخانوادم نگفتم وهمشو تنهایی گذروندم.چون نمیخواستم توی زندگیم مشکل به وجود بیارن

این ماه هم توهم زدم که شاید باردارباشم وروزموعودمه ولی پریود نشدم به نظرتون ممکنه ؟

هرماه بعداز تخمک گذاری سینه درد شدید داشتم ولی این ماه اصلا نداشتم فقط از هفته پیش یکم درد رحم داشتم الانم یه درد شدید توی کشاله ران سمت چپم دارم به نظرتون میشه باردار باشم یا توهم زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس آ و موروفولوژی و تعداد اسپرم همسرت چنده

کلا تعدادش کمه الان ۴ یا ۵ بار تاحالا آزمایش داده یه بار ۲۸ هزارتا بود بعد بهمن آزمایش داد شد ۵ هزارتا یه بار۸ هزارتا

نرمال بودن اسپرم ها کلا صفر بوده همشون یا گردن یا دم ها شون خرابه کلا مورفولوژی صفره حرکتشون هم بخاطر دم ها خرابه ، به دکتر گفتم ممکنه ژنتیکی باشه گفت کانتش ۵ مشکل از ژنتیک نیست

کلاس آ و موروفولوژی و تعداد اسپرم همسرت چنده

بعد که بیضه ها رو بررسی کرد گفت واریکوسل هم نداره 

گفتم دکتر پس چرا اینطورین گفت احتمالا وقتی بچه بوده عفونت وتب گرفته وتاثیرگذاشته روشون

سلام عزیزم ای وی اف کردین اهواز؟ پیش کدوم دکتر رفتین؟ 

سلام فعلا فقط پانکچر کردم پیش دکتر دیباوند ۶ ماهه درگیر این شدم هربار میرفتم برا انتقال دکتر یه چیز میگفت آخرشم گفت میخوام برم خارج دیگه رفت نامه نوشت رفتم پیش دکتر نیکبخت به نظرم دقیق تر از دیباونده

سلام فعلا فقط پانکچر کردم پیش دکتر دیباوند ۶ ماهه درگیر این شدم هربار میرفتم برا انتقال دکتر یه چیز ...

منم با‌ دیباوند دوتا ای یو ای منفی داشتم تو جهاد البته ایراد از دکتر‌نیست با توجه ب مشکل ما ای یو ای جوابگو ما نبود منم میخوام اقدام‌کنم‌ یا با سالمی یا فرحناد برای ای‌وی اف

ما آبادانیا   
منم با‌ دیباوند دوتا ای یو ای منفی داشتم تو جهاد البته ایراد از دکتر‌نیست با توجه ب مشکل ما ای ...

به سلامتی گلم❤️ان شالله دامن هردومون سبز بشه با نی نی های سالم وخوشگل