2777
2789

نکن عزیزم من هنوز یک ماه نشده انجام دادم پشیمونم خیلیم پشیمون با این که ابروهام کم پشت بود سنتو بالا میبره ابروهات قرینه نمیشه من که اشتباه کردم 

ترمیم نمیرم 

به نظرتون بدون ترمیم چند ماه  طول میکشه پاک شه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا خوب نیست؟؟میخواستم انجام بدم سنم هم کمه

اصلاااااا من ۲۳ سالمه انجام دادم خیلی پشیمون صورت نچرال خودت خیلیییی قشنگه ژل ابرو بگیر ابروهاتو لیفت کن حیف صورتت

مرسی که گفتی عزیزم خدا خیرت بده منم نزدیک بود برم نمیرم پس

اصلاااا نرو حتی بهترین جا من جای خیلی خوب رفتم ولی پشیمون شدم قبلش میگفتم خدایا خسته شدم انقدر مداد کشیدم الان میگم کاش همون مداد رو میکشیدم 😔

اصلاااا نرو حتی بهترین جا من جای خیلی خوب رفتم ولی پشیمون شدم قبلش میگفتم خدایا خسته شدم انقدر مداد ...

ماست بمال هر روز بعد بشور اینقد پرپشت میشه ۱۵ دقیقه بزار نمکم بزنی به ماست که عالی میشه اینقد مکم میکنه نمک ریشه ابرو رو نمیریزه اصلا

چشم عزیزم نمیرم منم

خیلی زنانه نمیشه؟یا ابروهات زشت شن؟

من ابروهام ک زشت نشد خداروشکر قرینس مثل همه دوتاش بااینکه ابروها من قبل فیبروز نامتقارن بود اما خب چرا یکم چهررو بزرگونه نشون میده از حالت دخترونه میاره بیرون