2777
2789

تورو خدا یکی منو دلداری بده 

عملش چجوریه 

سخته یا نه 

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش
نوه عموم داشت عمل کردن  خوب چون بچه کوچیک بود سخت بود  ولی خداروشکر خوب شد

خداروشکر 

من خیلی میترسم 

میشه بپرسم بیحس بود یا بیهوش؟

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر زاده من داشت،  فوق العاده  راحت بود.

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
برادر زاده من داشت،  فوق العاده  راحت بود.

توروخدا😭

من ی چشمم اشکه 

یکیش خون 

بیهوش بودن یا بیحس؟

پسرم قراره بیهوش بشه 

دقیق نیمدونم بیهوشی بود فکر کنم  چند وقتشه بچه ت؟

۵ سالشه 

راه ادارش سوزنی و باریکه 

دکتر گفت فقط جراحی بیهوشی 

توروخدا😭 من ی چشمم اشکه  یکیش خون  بیهوش بودن یا بیحس؟ پسرم قراره بیهوش بشه

بیهوش شد، اصلا  نگران نباش.

کجا عمل میکنه؟؟ دکترش کیه؟

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
۵ سالشه  راه ادارش سوزنی و باریکه  دکتر گفت فقط جراحی بیهوشی

اون دوسالش بود 

مال اون بسته بود 

همون نوزادی ی سوراخ بالای نافش ایجاد کرده بودن اداراش از اونجا میمومد تا دوسالگی عمل کردن 

بیهوش شد، اصلا  نگران نباش. کجا عمل میکنه؟؟ دکترش کیه؟

دکتر سددی 

بیمارستان مادر 

بیمارستان اریا 

و بیمارستان فارابی مشهد 

اون دوسالش بود  مال اون بسته بود  همون نوزادی ی سوراخ بالای نافش ایجاد کرده بودن اداراش ...

وای خدا

طفلک بچه چه عذابی کشیده😭

خداروصدمرتبه شکر 

دکتر سددی  بیمارستان مادر  بیمارستان اریا  و بیمارستان فارابی مشهد

دکتر سدیدی