2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

578 بازدید | 19 پست

امروز روز ۲۷ پریود هستم لتروزول و آمپول استفاده کردم که ۱۴ روز ازش میگذره امروز صبح بی بی چک گذاشتم منفی شد ولی الان دستشویی رفتم موقع خشک کردن یه لک تقریبا متوسط قهوه ای که داخلش صورتی کم رنگ بود دیدم و رحمم هم حالت پریودی داره الان کلا قطع شد و هیچی نیست احتمال داره باردار باشم ؟

دوره هات چند روزه ست؟هم میتونه شروع پریود باشه و هم نشونه بارداری باشه.تا روز پریودت صبر کن بعد بی بی چک بزن 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره هات چند روزه ست؟هم میتونه شروع پریود باشه و هم نشونه بارداری باشه.تا روز پریودت صبر کن بعد بی ب ...

میدونی به شدت بهم ریخته هم هستم همش خاطرات تلخ جلو ذهنم میاد و میشینم گریه میکنم 

دوره هات چند روزه ست؟هم میتونه شروع پریود باشه و هم نشونه بارداری باشه.تا روز پریودت صبر کن بعد بی ب ...

عزیزم ترشح معذرت میخام خونی و قهوه ای همراه با کمر درد و دل درد بنظرت دارم پریود میشم؟

میدونی به شدت بهم ریخته هم هستم همش خاطرات تلخ جلو ذهنم میاد و میشینم گریه میکنم 

عزیزم منم ماه پیش همین حالتو داشتم iuiکردم و چند روز هم عقب انداختم اما نشد برای همین میگم بزار وقتت بگذره بعد بی بی چک بزن به حق بزرگی خدا همه منتطرها دامنشون سبز شه شما هم صاحب اولاد سالم و صالح شی😍😍😍من امروز روزه ام دعا می کنم به زودی زود دلت شاد شه توکل بر خدا🙏🙏🙏

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
عزیزم ترشح معذرت میخام خونی و قهوه ای همراه با کمر درد و دل درد بنظرت دارم پریود میشم؟

احتماش زیاده.زیاد لک بینی داری؟بی بی چک رو کی استفاده کردی؟دیگه روز پریود یا یک روز قبلش بی بی چک نشون میده

عزیزم منم ماه پیش همین حالتو داشتم iuiکردم و چند روز هم عقب انداختم اما نشد برای همین میگم بزار وقتت ...

من ۴ سال ازدواج کردم دوسال اولش شوهرم خیلی اذیت میکرد سر خانوادش دوسال بهتر شده همش خاطرات اون موقع میاد تو ذهنم و میگم چرا همون موقع جدا نشدم الان تقریبا تغییر کرده اون کارارو نمیکنه ولی همش بهش گیر میدم و می‌خوام دعوا بندازم و بزارم برم نمی‌دونم چمه

من ۴ سال ازدواج کردم دوسال اولش شوهرم خیلی اذیت میکرد سر خانوادش دوسال بهتر شده همش خاطرات اون موقع ...

قشنگم با اون دارو و امپول هورمونیها طبیعیه منم انقدر ماه پیش بدعنق و بداخلاق شده بودم.بعداز پریود ادم درست میشه نگران نباش توکلت بر خدا باشه😍🙏🙏