2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کارخوبی میکنی اگع بعدن خرجی ازشوهرت میگیری بکن من قبلاهمسرم کارنمیکردخرجیم بهم نمیدادمجبوربودم پولم ...

عزیزم شما هم کار خوبی کردی بنظرم ... الان قیمت طلا نسبتا پایینه گفتن بعد عید خیلی میکشه بالا‌‌..‌. گفتم حداقل طلا بدون اجرت و پسندازی بگیرم 

شما هم سعی کن با این ۸ تومن و سکه پارسیان گوشواره بگیری گلم الکی خرجشون نکن حیفه❤🙏

کاربری مشترک

وایبببببببببببببببببببترربتدردودددددددددخخخخخخههخهههعففییبرتننپپپپپپپپچچچچچچچچچچچچچجججججججججججججتااددررر ددددددد                   ددددددددددددااااللررلللللللللببببببببببففففففففعععععععععععععععععگگگگگگگککککککککککککککک

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور
عزیزم شما هم کار خوبی کردی بنظرم ... الان قیمت طلا نسبتا پایینه گفتن بعد عید خیلی میکشه بالا‌‌..‌. گ ...

ممنون بابت راهنمایی خوبت انشالله همه چی اونجوری که میخوای بشه عزیزم  

برو پولاتو دوباره جمع کن بیا عکسشو بزار حال دلت ایشالا اینجوری خوب میشه .

همین که میبینم بااین عکس بااین نقدارناچیزیکی مثل توسوخته حال دلم خوب میشه خخخ مشخصه چجورشخصیتی داری

همین که میبینم بااین عکس بااین نقدارناچیزیکی مثل توسوخته حال دلم خوب میشه خخخ مشخصه چجورشخصیتی داری

چرا فکر میکنی باید بسوزم به پول تو چرا از بالا به آدما نگاه می‌کنی چرا مثلا دوست داری دیگرانو با پولت بسوزونی خدارو شکر میکنم شخصیتی مثله شما ندارم پس شما هدفت اینه با عکس پولت دیگرانو بسوزونی خدارو هزار مرتبه شکر میکنم انقدر بهم داده نیازی به بندش نداشته باشم یا خدایی نکرده بخوام ب دارایی کسی چشم داشته باشم یا بسوزم دوست ندارم شغل همسرمو تو این سایت بگم یا خودمو . 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
چرا فکر میکنی باید بسوزم به پول تو چرا از بالا به آدما نگاه می‌کنی چرا مثلا دوست داری دیگرانو با پول ...

اومایگادلابدخودت دکترمغزوعصابی همسرتم شهردارمنطقتون من خواستم کسی روبسوزونم اونم باپول ۸تمن که پول یه دست لباس مجلسیه تودیگه ببین چقد.....هستی که فکرمیکنی من بااین مقدارناچیزخودموبالامیبینم شوهرمن یه شغل معمولی ازادداره پس بایدبه خودم ببالم که باوضع خیلی معمولی خانم مهندس پول داروناراحت کردم من باهرکس مثل خودش رفتارمیکنم احترام بزاری میزارم بی ادبی کنی به حرب به گریت میندازم حالادوس داری تاخودصبح ریپلای کن جواب میگیری البته فکرنکنم لایق جوابم باشی

اومایگادلابدخودت دکترمغزوعصابی همسرتم شهردارمنطقتون من خواستم کسی روبسوزونم اونم باپول ۸تمن که پول ی ...

در شخصیت خودم نیس که با شما همکلام شم . بنده خدا شوهرت و خانوادش . بای

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
در شخصیت خودم نیس که با شما همکلام شم . بنده خدا شوهرت و خانوادش . بای

اومدی ازروبی عقلی یه چیزی پروندی کلاپروندمت بری ردکارت بای