همین که میبینم بااین عکس بااین نقدارناچیزیکی مثل توسوخته حال دلم خوب میشه خخخ مشخصه چجورشخصیتی داری
چرا فکر میکنی باید بسوزم به پول تو چرا از بالا به آدما نگاه میکنی چرا مثلا دوست داری دیگرانو با پولت بسوزونی خدارو شکر میکنم شخصیتی مثله شما ندارم پس شما هدفت اینه با عکس پولت دیگرانو بسوزونی خدارو هزار مرتبه شکر میکنم انقدر بهم داده نیازی به بندش نداشته باشم یا خدایی نکرده بخوام ب دارایی کسی چشم داشته باشم یا بسوزم دوست ندارم شغل همسرمو تو این سایت بگم یا خودمو .
چرا فکر میکنی باید بسوزم به پول تو چرا از بالا به آدما نگاه میکنی چرا مثلا دوست داری دیگرانو با پول ...
اومایگادلابدخودت دکترمغزوعصابی همسرتم شهردارمنطقتون من خواستم کسی روبسوزونم اونم باپول ۸تمن که پول یه دست لباس مجلسیه تودیگه ببین چقد.....هستی که فکرمیکنی من بااین مقدارناچیزخودموبالامیبینم شوهرمن یه شغل معمولی ازادداره پس بایدبه خودم ببالم که باوضع خیلی معمولی خانم مهندس پول داروناراحت کردم من باهرکس مثل خودش رفتارمیکنم احترام بزاری میزارم بی ادبی کنی به حرب به گریت میندازم حالادوس داری تاخودصبح ریپلای کن جواب میگیری البته فکرنکنم لایق جوابم باشی