من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
پولو دارم لباسم انتخاب کردم ولی هیچکس بچه هامون نگه نمیداره برم خرید.... با بچه ها رفتنم تو این شلو ...
دبروز منم با پسر بزرگه رفتم بازار.. کوچیکه هی گفت منم میام. خواستم بزارم پیش مادرشوهرم. طبقه پایینه.. گفت این پیش من نمیمونه😐 منم بردمش خونه. سه تا قصه گعتم بهش خوابوندمش با پسر بزرگه رفتم بی منت
ما خودمون واسه بچه هام سرمایه گذاری کردیم هر چند وقتم ی بارم ویغروشیم سودشو دوباره میگیریم . لازم نب ...
عزیزم وقتی جواب کوبنده میدی منتظرجوابشم باش یعنی چی که ازادمایی که طلامیخرن بدم میادهرکس حال دلش بایه چیزخوب میسه یکی طلا یکی لباس یکی وسیله خونه یکی فقط بایه تفریح کوچیک بیایدبه هم احترام بزاریم درضمن من نگفتم کسی که نداره مادرخوبی نیست گفتم وقتی پولی روجمع میکنم اول ازاینکه به فکرخودم باشم به فکربچه هامم این یعنی فداکاری مادربودن کسی روزیرسوال نبردم حالابرگردریپلایی که اول زدی روبخون ببین طرز حرف زدن کی کوبنده وبدبود