2777
2789

اگه لباس داری بده طلا بخر ولی اگه لباسهات خوب نیستن برو دو سه دست لباس بگیر بقیه اش هم نگه دار بعدا جمع برو طلا بگیر

هر چه بیشتر خرج کنی خدا هم بیشتر بهت میده اینا مطمئن باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس همون سکه پارسیان هارو رو این پول بذار و گوشواره بگیر الان طلا قیمتش پایین تره  بعد عید خیلی ...

عزیزم ببخشیداشتباه شد۶۰۰میلیون نه شصت ملیون

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور
پولو دارم لباسم انتخاب کردم ولی هیچکس بچه هامون نگه نمیداره برم خرید.... با بچه ها رفتنم تو این شلو ...

دبروز منم با پسر بزرگه رفتم بازار.. کوچیکه هی گفت منم میام. خواستم بزارم پیش مادرشوهرم. طبقه پایینه.. گفت این پیش من نمیمونه😐 منم بردمش خونه. سه تا قصه گعتم بهش خوابوندمش با پسر بزرگه رفتم بی منت

مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان
اگه لباس داری بده طلا بخر ولی اگه لباسهات خوب نیستن برو دو سه دست لباس بگیر بقیه اش هم نگه دار بعدا ...

لباس مهمونی وخونگی تازه خریدم فقط یه دست مانتوشلوارلازمم بایدبخرم ممنون ازراهنماییت دوست عزیز

عزیزم ببخشیداشتباه شد۶۰۰میلیون نه شصت ملیون

بخدا دوساعت داشتم فکر میکردم مغزم هنگید😂

ببخشید اگر پرسیدم منم پول دارم بانک ولی قصد دارم باشون طلا بگیرم که حداقل ارزشش پایین نیاد

کاربری مشترک
عزیزم من لباسام همه نوهستن تازه خریدم طلامیخرم براپس اندازبچه هام چون درتوانم نیست براشون یه دفعه مل ...

ما خودمون واسه بچه هام سرمایه گذاری کردیم هر چند وقتم ی بارم ویغروشیم سودشو دوباره میگیریم . لازم نبود انقدر کوبنده جواب بدی باشه بهشت زیر پای شما . اونی که نداره نمیخره لابد بهشت زیر پاش نیس حتما 

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
ما خودمون واسه بچه هام سرمایه گذاری کردیم هر چند وقتم ی بارم ویغروشیم سودشو دوباره میگیریم . لازم نب ...

عزیزم وقتی جواب کوبنده میدی منتظرجوابشم باش یعنی چی که ازادمایی که طلامیخرن بدم میادهرکس حال دلش بایه چیزخوب میسه یکی طلا یکی لباس یکی وسیله خونه یکی فقط بایه تفریح کوچیک بیایدبه هم احترام بزاریم درضمن من نگفتم کسی که نداره مادرخوبی نیست گفتم وقتی پولی روجمع میکنم اول ازاینکه به فکرخودم باشم به فکربچه هامم این یعنی فداکاری مادربودن کسی روزیرسوال نبردم حالابرگردریپلایی که اول زدی روبخون ببین طرز حرف زدن کی کوبنده وبدبود

بخدا دوساعت داشتم فکر میکردم مغزم هنگید😂 ببخشید اگر پرسیدم منم پول دارم بانک ولی قصد دارم باشون طل ...

کارخوبی میکنی اگع بعدن خرجی ازشوهرت میگیری بکن من قبلاهمسرم کارنمیکردخرجیم بهم نمیدادمجبوربودم پولم بانک باش تاحداقل ماهانه یه پولی دستم باشه وگرنه منم طلامیخریدم

عزیزم وقتی جواب کوبنده میدی منتظرجوابشم باش یعنی چی که ازادمایی که طلامیخرن بدم میادهرکس حال دلش بای ...

برو پولاتو دوباره جمع کن بیا عکسشو بزار حال دلت ایشالا اینجوری خوب میشه .

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔