2777
2789
عنوان

کیست ریز دارم

157 بازدید | 6 پست

بچه ها من تازه ازدواج کردم ی ماه پریودم طولانی شد سونو دادم گفتن کیست ریز دارم ممکنه باعث بشه باردار نشم؟ خیلی میترسم 🥲🥲

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

کیست رحم یا تخمدان

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم رحم

اینو بخون

فقد بجا شاهی نوشته شاهین

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

از کجا بگیرم اینارو

ت تلگرام به این پیام بده

@postdaroo100

یا اینک ع حجره سنا بگیر

https://hojresana.ir

البته اگ ب تلگرامه بدی بهتره چون نمایندگی اصلیه واس همی هم قیمتاش ارزونتره هم اینک کیفیتشم بیشتره

از کجا بگیرم اینارو

تباشیر 3 قوطی با آب شاهی

ثفا1قوطی با اب شاهی

اذخر3قوطی با تباشیر3قوطی

سویق عدس ناشتا بصورت خشک(بدون اب و اگه مشکل بود با کمی روغن زیتون) دو قاشق غذاخوری مصرف شود بغیر از۵روز اول پریود

...

این کل داروهاییه ک باید مصرف کنی روش استفادشم برات میفرستم،البته رو خود قوطیشم نوشته