2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره ديگه کشتش نعیم با میله آهنی انقدر زدش سرش له شد خون پاشید در و دیوار 

حالا انقدر واضح توضیح نمیدادی؛ حالمون بد شد🤯😅

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

قرار بود زنده زنده خاکش کنه؟؟؟ خب کشتش بعد خاکش کرد دیگه😂😂😂

وای کاش این کارو نمیکرد اول اون یکی ها رو هم می گرفت بعد 

بعدش چیشد؟؟؟؟

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
یعنی ساحل مرد ؟ من همه امیدم اینه کابوس دیدع باشع رو تخت بیمارستان😂😂

نمی دونم منم منتظر قسمت این هفته ایم بخدا اگه مرده باشه حیف وقتی که گذاشتیم😂😂😂😂😂😂😂

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
وای کاش این کارو نمیکرد اول اون یکی ها رو هم می گرفت بعد  بعدش چیشد؟؟؟؟

دیگه وقتی ماجرای تجاوزش به ساحل و با جزئیات تعریف کرد؛  نعیم و لیلا نتونستن خودشون و کنترل کنن‌. لیلا فریاد میزد بکشش، نعیمم با چکش میزد تو سر و صورتش

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

دیگه وقتی ماجرای تجاوزش به ساحل و با جزئیات تعریف کرد؛  نعیم و لیلا نتونستن خودشون و کنترل کنن‌ ...

اره دیدم ولی هی میگن ساحل زنده س 

بعضیا میگن خواب میبینه والا خواب انقدر با جزئیات نیست  

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐