2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ديگه کشتش نعیم با میله آهنی انقدر زدش سرش له شد خون پاشید در و دیوار 

حالا انقدر واضح توضیح نمیدادی؛ حالمون بد شد🤯😅

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

قرار بود زنده زنده خاکش کنه؟؟؟ خب کشتش بعد خاکش کرد دیگه😂😂😂

وای کاش این کارو نمیکرد اول اون یکی ها رو هم می گرفت بعد 

بعدش چیشد؟؟؟؟

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
یعنی ساحل مرد ؟ من همه امیدم اینه کابوس دیدع باشع رو تخت بیمارستان😂😂

نمی دونم منم منتظر قسمت این هفته ایم بخدا اگه مرده باشه حیف وقتی که گذاشتیم😂😂😂😂😂😂😂

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
وای کاش این کارو نمیکرد اول اون یکی ها رو هم می گرفت بعد  بعدش چیشد؟؟؟؟

دیگه وقتی ماجرای تجاوزش به ساحل و با جزئیات تعریف کرد؛  نعیم و لیلا نتونستن خودشون و کنترل کنن‌. لیلا فریاد میزد بکشش، نعیمم با چکش میزد تو سر و صورتش

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دیگه وقتی ماجرای تجاوزش به ساحل و با جزئیات تعریف کرد؛  نعیم و لیلا نتونستن خودشون و کنترل کنن‌ ...

اره دیدم ولی هی میگن ساحل زنده س 

بعضیا میگن خواب میبینه والا خواب انقدر با جزئیات نیست  

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐