2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایید

165 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه جاری بزرگتراز خودم  دارم از  نظر سنی هم از من خیلی بزرگتره یک سالی میشه که سره یه موضوعی باهم رفت امد نداریم اصلا ندیدمش  بعد الان شوهرم زنگ زده که داداشش زنگ زده شام بیایید خونمون به نظرتون چی کار کنم؟خیلی حس بدی دارم از یه طرف میگم نکنه بگم نه شوهرم ناراحت شه از یه طرفم دلم هیچ جوره با این ادم صاف نمیشه شما بودید میرفتید مهمونی رو؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم میرفتم اگه شوهرم اون دفعه اونجا طرف منو گرفته باشع

هر روزم را با یک "سوتی" شروع میکنم و با یک "سوتی" دیگر پایان می بخشم😑                                                 #سلطان_سوتی_های_جهان_در_بچگی   هسدم😎                        ::::::::::💜عاشق رنگ بنفشم💜::::::::::                       هرکس ک میخواد زیاد خنده نکنه به بدبختیاش فکر میکنه😊_حالا منِ بدبخت به سوتی هام فک میکنم___"(با اینکه بدبختی از سر و پام میباره اما اون لحظه به یادم نمیاد)"____ و همچنان میخندم🥲::::::::::::::::::خلاصه که گُلای تو خونه برای من دعا کنین انقد زیاد نخندم🥲🥲🥲                                                                                                   بگو: لوس😀    بیا منو ببوس😝