2777
2789
عنوان

خونه تکونی عید!

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست
دمت گرم ترفند خوبی زدی

اره پتو یبار تو زندگیم شستم شبش ساعت ۹از خستگی زیاد خوابم برد فرداشم مثل جنازه بودم 

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

آخه اولین سال هست که خونه خودم هستم تازه عروسم خانواده شوهرمم همشون خودشون میشورن حتی قالی هم نمیدن بیرون بخوام بدم بیرون بشورن دیگه همیشه میگن

❤️Live for yourself ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بیرون معلوم نیست که چجوری میشورن تویه حموم میشه شست بعدش بزاری آبش که رفت بندازی حیاط خشک شه&nbs ...

خب هشک شویی میندازه تو ماشین لباسشویی های بزرگ بعدم شوینده میریزن ببر جاییکه مطمئنی.میتونی بگی پتوهای تو رو جدا بسورن قاطی بقیه نندازن یه مبلغی اضافه تر میگیره تو خونه بشوری خیلی اب مصرف میشه اونم تو این بی ابی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
آخه اولین سال هست که خونه خودم هستم تازه عروسم خانواده شوهرمم همشون خودشون میشورن حتی قالی هم نمیدن ...

خب به اونا چه اصن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خب هشک شویی میندازه تو ماشین لباسشویی های بزرگ بعدم شوینده میریزن ببر جاییکه مطمئنی.میتونی بگی پتوها ...

آفرین دقیقاااا

والله مامانم و مادرشوهرم چندین ساله میدن خودم هم همینطور جای مطمئن باید بدی 

آخه به شوهرمم بگم میگه خودت بشور دیگه تو خونه چکارمیکنی مگه منم دلم میخواد بدم بیرون ولی نمیشه مجبور ...

چی بگم من خودم اپارتمان نشینم حیاط هم ندارم ی کف دست چیزی هم بخوام بشورم باید بندازم رو در اتاقها خشک بشه 

تکنولوژی برای اینجور مواقع هست دیگه 

من هر چیزی تا اونجاییکه بشه میندازم داخل ماشین بقیه میدم بیرون