2777
2789
عنوان

پریود شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرگیجه دارم انگار داخل مغزم خالیع چشام سیاهی میره بدن درد دارم

بدن درد من ندارم فقط سرگیجه دارم و پریودم شدیده حالا نمیدونم ویروس گرفتم یا نه خدا داند 

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست
برو دکتر ی سرم بزن اوکی شی

وای اگه میتونستم و نزدیک بود میرفتم روستا زندگی میکنم راه دوره تا شهر واس همین نمیتونم برم 

من اون ماه اینجوری شدم  اولش که با شکم درد خیلی وحشتناکی شروع شد که کارم به سُرم کشید بعدم تو ...

خیلی وحشتناکه منم شدتش زیاده سرم لازمم ولی نمیتونم برم دکتر چون روستام راه شهر نزدیک نیس مجبورم تو خونه درمان کنم و تحمل 

خیلی وحشتناکه منم شدتش زیاده سرم لازمم ولی نمیتونم برم دکتر چون روستام راه شهر نزدیک نیس مجبورم تو خ ...

من اول تو خونه دمنوش خوردم اثر نکرد قرص خوردم 

خوابیدم باز اثر نکرد با گریه تا دکتر رفتم 

اونجام شلوغ بود می‌گفت باید منتظر باشی دستم به شکمم بود فقط گریه میکردم تا اینکه گفت اورژانسی بیا برو دکتر ببینتت 

هنوزم دلیلشو نفهمیدم چرا اینجور شدم 

عفونت هم نداشتم 

وای اگه میتونستم و نزدیک بود میرفتم روستا زندگی میکنم راه دوره تا شهر واس همین نمیتونم برم 

عزیزدلم... بزن تو گوگل یچیزی برا دلدرد درس کن بخور اویشن خوبه دم کن بخوره

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
من اول تو خونه دمنوش خوردم اثر نکرد قرص خوردم  خوابیدم باز اثر نکرد با گریه تا دکتر رفتم  ...

خیلی بده منم گاهی دردش کم میشه گاهی هم شدید هر سری هم چند تا چند تا قرص میخورم درد بدیه کلا ادم میریزه بهم این سری واقعا اذیتم