2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همشو باهم کنار قرص راکوتان دکتر بهم داد خیلی خوب شده صورتم هنوزم دارم مصرف میکنم 

هفته ایی چند تا میخوری؟ 

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
هر روز با ناهار

من دکترم یه روز در میون نوشته خودم اوایل دو تا در هفته میخوردم الان یه روز در میون

عوارضش چی بود واست من لبام خشک میشن و دستام

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
صورتم افتضاح بود یعنی 

منم جای جوشام میموند به دکتر گفتم راکوتان بنویس برام چون جاش میمونه گفت باشه خیلی شدید نبودم من ولی همیشگی بود میدونی ..

پوست صورتتون چربه با نیمه چرب یا خشک؟

میتونی یه عکس بدی ببینمش

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

ژل کنترل کننده چربی پوست 

ضدآفتاب مخصوص پوست جوش دار 

ماسک خاک رس از عطاری بگیر و سه بار در هفته بزن 

کرم کنترل کننده جوش بگیر مارک trust میتونی اینترنتی سفارش بدی بیاد درب منزلتان 

ماسک جوانه گندم بگیر آبلیمو اضافه کن بهش و روی پوستت بزار هم کنترل می‌کنه چربی و هم اگر لک شده صورتت به مرور بر طرف میشه 

و صابون زردچوبه هم بگیر صبح به صبح ماساژ بده رو دوستت روشن کننده ای برای جای جوش 

نگران نباش خوب میشی فقط مرتب استفاده کن و نترکون جوش ها رو 

من کرم معجزه گیاهی هم شبها استفاده کردم اما بعضی ها میگن خوب نیست برای من عالی بود 

من دکترم یه روز در میون نوشته خودم اوایل دو تا در هفته میخوردم الان یه روز در میون عوارضش چی بود وا ...

منم پوستم خشک میشه لبم ... دستام خشک شده تا ب جایی کشیده میشه زود زخم میشه ... میدونی چجوری دیگ پوستم زود میره 

یکمم یبوست میاره با چشمم زود میسوزه با گوشی ور رفتنی

منم جای جوشام میموند به دکتر گفتم راکوتان بنویس برام چون جاش میمونه گفت باشه خیلی شدید نبودم من ولی ...

راکوتان واسه جاش خوب نیست ... نمیدونم 

من صورتم جوشای قرمز میزد روی گونه و لپام بم داد الان ۴ ماهه تحت درمانمم بم گفت از ماهه دیگ ک بیای بهت محلول و کرم میدم واسه جاهایی ک چال شده و لکه اش مونده 

دیگ جوشام خداروشکر صاف شده 

راکوتان واسه جاش خوب نیست ... نمیدونم  من صورتم جوشای قرمز میزد روی گونه و لپام بم داد الان ۴ ...

جای جوش رو یکمی شاید کمک کنه منظورم اینه که جوشام مدلیه که جاش میمونه