2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

822 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه هفته قبل از پریود هرروز بیبی هاله مینداخت یروز درجا هاله میفتاد یروز دیر تر ولی هاله ها واضح بودن با مارکای مختلف. پریود شدم دوباره بعد از پاک شدن بی بی هاله انداخت .شما میدونید چرا اینجوری میشه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش هست اشتباه کنه بی بی چک؟

اره اما خیلیا تو بارداری هم خونریزی دارن 

آزمایش دادی منفی بود؟

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
من شنیدم منفی کاذب میشه ولی مثبت خیلی کم پیش میاد ک کاذب بشه

دیشب یه تست گذاشتم یکیش پر رنگ یکی کم رنگ ولی امروز گذاشتم یکی پررنگ اون یکی در حد سایه اصلا معلوم نمیشه بنظرتون هستم یا نه

اره اما خیلیا تو بارداری هم خونریزی دارن  آزمایش دادی منفی بود؟

نه خونریزی ندارم حتی لک بینی هم ندارم دارو هم می خورم سه ماه مرتب عادت شدم با دارو اینا این ماه نشدم بی بی هم زدم منفی بود اگه باردار هم نباشم باید بادارو عادت می شدم ولی نمی دونم چرا نشدم