زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 عنوان یه سوال زنانه 276 بازدید | 11 پست ۱۰ فروردین موعد پریودمه مسافرت هم میخوایم بریم تا بعد از ۱۳ هم برنمیگردیم جمعمونم شلوغه..چیکار کنم راه حلی دارین؟ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍 1401/12/22 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15539 قرص دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
خسته_از_خودم عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1176 قرص بخور عقب بیوفته نام کاربری م بسته به مود ثبت نام بود و نمیدونستم نمیشه تغییر داد😊😊
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 قرص هر دفعه دو بسته قرص دیکلوفناک ۱۰۰ میخورم ولی بازم اذیتم...ببخشید شرمنده شکمم هم شل میشه..بنظرتون قرص جلوگیری نخورم تا وقتی برگردیم؟ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 قرص بخور عقب بیوفته ضرر نداره؟ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15539 هر دفعه دو بسته قرص دیکلوفناک ۱۰۰ میخورم ولی بازم اذیتم...ببخشید شرمنده شکمم هم شل میشه..بنظرتون قرص ... منظورم قرص ال دی بود از اولشم😂 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
خسته_از_خودم عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 1176 ضرر نداره؟ فکر نکنم پنج شیش تا بخور قطع. که کردی پریود میشی نام کاربری م بسته به مود ثبت نام بود و نمیدونستم نمیشه تغییر داد😊😊
حوا۶۴ عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 6050 ضرر نداره؟ منم از امروز میخوام قرص بخورم اینجا پرسیدم گفتند روز اول دوتا قرص بخور بعد روزی یکی قرص ال دی
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 منظورم قرص ال دی بود از اولشم😂 عه😹😹😹😹 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 فکر نکنم پنج شیش تا بخور قطع. که کردی پریود میشی مرسی عزیزم معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 منم از امروز میخوام قرص بخورم اینجا پرسیدم گفتند روز اول دوتا قرص بخور بعد روزی یکی قرص ال دی خوبه پس از امروز شروع کنم معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍