2777
2789
عنوان

بچها کسی طوطی برزیلی داره؟

191 بازدید | 9 پست

من میخوام بخرم منتهی چون گرونه یکی میخوام آیا یکی میمونه ؟؟و دستی میخوام که کلا آزاد باشه و بازی کنه باهام چون کل عیر خونه ام و دیونه میشم از تنهایی ...

دستی تو دیوار زدن اونا رو ادم بیاره خونه قهر نمیکنه چون صاحبش نیست؟

از دیوار نخر

از پرنده فروش معتبر که خودش پرورش میده بخر

بعدم نرشو بخر ترجیحا کوچیک که هم زود اخت بگیره هم حرف بزنه

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس هلندی بخر 

راحتتر دستی میشه مخصوصا اگه جوجه باشه مثلا 30 ، 40 روزه

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
پرنده فروشی ها کلا بهترن یعنی؟؟ تنها حیون ناراحت نمیشه؟

نه اما تو رو جفت انتخاب کنه دیگه نمیتونی جفت بندازی اینم در نظر بگیر

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
نه اما تو رو جفت انتخاب کنه دیگه نمیتونی جفت بندازی اینم در نظر بگیر

اها حله اره من خودم میخوام دوست بشیم 🤣چون تنهام واقعا کلافه شدم‌

شما پرنده فروشی معتبر نمیشناسی؟

جفت باید باشه عزیزم؟

اگه خودت نمیتونی وقت زیادی براش بزاری مثلا اگه از صبح تا ظهر میری سر کار و باید تو خونه تنهاش بزاری برای اینکه افسردگی نگیره باید جفت داشته باشه

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/