پوستم چربه وسمت راست صورتم بیشتر جوش میزنه جوش های بزرگ وزیر پوستی دوستان به نظرتون چه محصولی استفاده کنم خیلی پوستم داغون شده جای جوش ها وخود جوش هاهم که هرروز یه جدید درمیاد
اونجا پوستت رو معاینه میکنن و متناسب باهاش بهت روتین پوستیت رو میگن :))
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
اتفاقا قبلا با مشاورشون صحبت کردم به نظرم که اصلا هیچی حالیش نبود فقط بیشتر تورنج تبلیغات محصول خودشون هستن چندتا ازمحصولاتشونم گرفتم فایده نداشته برام خواهرم کلی ازشون خرید کرد ولی من که تغییری ندیدم محصولاتشون بد نیست ولی به درد من نخورد فقط عمم ازمرطوب کننده اش راضی بود
اتفاقا قبلا با مشاورشون صحبت کردم به نظرم که اصلا هیچی حالیش نبود فقط بیشتر تورنج تبلیغات محصول خودش ...
نمیدونم شما چرا اینطوری به پستتون خورد😶😂
واسه اطرافیان من که خوب بوده،راضی بودن